huali-22
huali-3
X

Kita bakal njamin sampeyan
Tansah Entukpaling apik
Pangukuran.

Entuk informasi luwih lengkap babagan kitaGO

Holley Technology Ltd. didegaké ing 1970. Iku perusahaan bisnis inti ing Holley Group darmabakti kanggo Internet energi Industri Things.Iki minangka integrasi perusahaan globalisasi karo dodolan, riset lan pangembangan, manufaktur cerdas kanggo meter listrik, meter cerdas lan manajemen energi cerdas.
Holley minangka salah sawijining pabrikan meter listrik paling gedhe ing China kanthi daya saing internasional sing dhuwur sing ngekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

ngerti luwih akeh babagan perusahaan
About-us

Jelajahi KitaProduk Utama

Kita minangka produsen lan pemasok meter listrik profesional.

Pabrik Global

  • Basis Produksi Utama
  • Pabrik Anak
  • Pabrik Luar Negeri
Basis manufaktur cerdas, otomatis lan ramah lingkungan anyar sing cocog karo standar Industri 4.0.
Bisa nambah efisiensi, nambah safety, nyuda wektu produksi lan nggampangake inovasi produk sing luwih cepet.
Pabrik-pabrik kasebut nggunakake peralatan manufaktur maju kanggo nyukupi syarat produksi sing beda.Kita ora mung bisa gawé meter energi, nanging uga meter gas, trafo lan kothak meter, etc.
Kanthi keuntungan sing digawa saka manufaktur lokal, pabrik-pabrik ing luar negeri bisa nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik kanggo mitra kerjasama.

Kita Upaya Kanggo nggayuh sing paling dhuwur
Kepuasan Pelanggan.

  • 50+

    Taun Pengalaman

    Holley diadegaké ing 1970 lan tansah njaga posisi minangka salah siji saka supplier meter paling gedhe ing China.
  • 60+

    Negara Ekspor

    Holley wis ngekspor menyang luwih saka 60 negara kanthi daya saing internasional sing dhuwur.
  • 728+

    Kekayaan Intelektual

    Holley minangka perusahaan teknologi dhuwur lan anyar kanthi luwih saka 728 properti intelektual.
  • 13.400.000

    Meter

    Holley wis adol luwih saka 13.4 yuta meter listrik ing taun 2020.

paling anyarstudi kasus

ndeleng liyane

Pelanggan kitaApa Referensi Kita Paling Apik

  • Index_Partner_001
  • Index_Partner_002
  • Index_Partner_003
  • Index_Partner_004
  • Index_Partner_005
  • Index_Partner_006
  • Index_Partner_007
  • Index_Partner_008
  • Index_Partner_009
  • Index_Partner_010
  • Index_Partner_011
  • Index_Partner_012
  • Index_Partner_013
  • Index_Partner_014
  • Index_Partner_015
  • Index_Partner_016
  • Index_Partner_017
  • Index_Partner_018
  • Index_Partner_019
  • Index_Partner_020
  • Index_Partner_021
  • Index_Partner_022
  • Index_Partner_023
  • Index_Partner_024
  • Index_Partner_025
  • Index_Partner_026
  • Index_Partner_027
  • Index_Partner_028
  • Index_Partner_029
  • Index_Partner_030
  • Index_Partner_031
  • Index_Partner_032
  • Index_Partner_033
  • Index_Partner_034
  • Index_Partner_035
  • Index_Partner_036
  • Index_Partner_037
  • Index_Partner_038
  • Index_Partner_039
  • Index_Partner_040
  • Index_Partner_041
  • Index_Partner_042

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit panyiapan Holley, perusahaan kita wis ngembangake produk pangukuran kanthi prinsip kualitas dhisik.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan dipercaya ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane