Transformator Kombinasi 10kV

  • 10KV Full Enclosed Combination Transformer

    10KV Full Tertutup Kombinasi Transformer

    Gambaran Umum Transformator gabungan iki minangka produk vakum ing njero ruangan (ing njaba ruangan) sing ditutup kanthi resin epoksi.Nduwe sifat sing apik ngemot bahan insulasi sing dhuwur, kemampuan anti-polusi, anti-ultraviolet lan hidrofobik sing apik.Port stopkontak sekunder dilengkapi tutup protèktif anti-tamper kanthi tahan udan, bledug lan tahan karat.Desain rok payung-bukti diadopsi ing tampilan, kanthi jarak creepage dawa ing permukaan.Utamane digunakake kanggo milih ...