Transformator Arus 3-20kV

  • Dry-type 3-20kv Current Transformer

    Tipe garing 3-20kv Trafo Saiki

    Ringkesan Trafo saiki jinis iki minangka trafo arus ing njero ruangan (njaba ruangan) jinis garing, presisi dhuwur, sing dibungkus resin epoksi.Utamane digunakake kanggo ngukur saiki, daya, energi listrik lan proteksi relay ing sistem daya ing ngendi frekuensi dirating 50Hz lan voltase dirating 10kV utawa 20kV lan ngisor.Kahanan operasi tartamtu ing ngisor iki: 1. Ketinggian ora ngluwihi 1000 meter (nalika dhuwure luwih saka 1000m, insulasi eksternal kudu dhuwure corr ...