Transformator 35kV Kab

  • 35kv Power System Combination Transformer

    Transformator Kombinasi Sistem Daya 35kv

    Ringkesan Trafo gabungan digunakake kanggo pangukuran voltase lan energi saiki ing sistem tenaga 35kV ing kahanan njero ruangan lan ruangan.Loro trafo saiki disambungake kanthi seri ing fase A lan C saka garis kasebut.Loro trafo potensial minangka sambungan telung fase V-jinis.Produk iki minangka produk insulasi komposit sing digawe saka resin epoksi lan karet silikon kanthi kinerja sing stabil.Bagian njaba nggunakake bahan karet silikon suhu dhuwur ...
  • 35kv or Below Power System Current Transformer

    35kv utawa Ngisor Power System Transformer Saiki

    Ringkesan Trafo saiki jinis garing, tliti dhuwur, tahan rereget, ing njero ruangan nggunakake trafo arus sing dibungkus resin epoksi.Utamane digunakake kanggo ngukur arus, daya, energi listrik lan proteksi relay ing sistem tenaga kanthi frekuensi 50Hz lan voltase dirating 35kV utawa ngisor.Kahanan operasi tartamtu ing ngisor iki: 1. Ketinggian ora ngluwihi 1000 meter (nalika dhuwure luwih saka 1000m, insulasi eksternal kudu dibenerake lan ...
  • 35KV or Below Indoors / Outdoors Potential Transformer

    35KV utawa Ngisor Indoors / Njobo Potensi Transformer

    Gambaran Umum Transformator potensial iki minangka produk njero ruangan (ing njaba) sing digawe saka insulasi resin epoksi fase tunggal.Utamane digunakake kanggo pangukuran energi listrik, pangukuran voltase, monitor lan proteksi relay kanthi frekuensi 50Hz lan voltase voltase 35kV utawa ngisor.