Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Salah siji sing paling gedhemeteran listrikmanufaktur lan supplier ing China

Holley Technology Ltd.minangka perusahaan anggota utama Holley Group.

Kanthi tujuan dadi pemasok meter lan sistem utama global, Holley ngarepake nggawe hubungan bisnis sing migunani karo mitra saka kabeh ndonya.

Kapabilitas R & D sing kuwat

Sistem Kualitas Ketat

Peralatan Produksi Lanjut

Produk

Holley mbanguntingkat anjogproduk ing industri.

Pangembangan Kita

Madeg minangka pabrikan meter tradisional ing taun 1970 ing Hangzhou, China, Holley saiki dadi perusahaan multi-bisnis lan teknologi tinggi.Holley minangka salah sawijining pabrikan meter listrik paling gedhe ing China kanthi daya saing internasional sing dhuwur sing ngekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

Bisnis Kita

Holley melu riset lan pangembangan, manufaktur, lan dodolan meter pangukuran ngemot meter listrik, meter gas, meter banyu, aksesoris kothak daya, lan sapiturute. Uga nyedhiyakake solusi sistem kanggo macem-macem pelanggan.

Kekuwatan Kita

Teknologi kita wis menang merek dagang sing kondhang, merek terkenal, perusahaan integritas kualitas China, akreditasi laboratorium Nasional, lembaga riset perusahaan provinsi lan penghargaan liyane, lan Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Universitas Zhejiang, laboratorium KEMA ing Holland lan institusi liyane sing duwe. nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo Holley.

Kanthi tujuan dadi pemasok meter lan sistem utama global, Holley ngarepake nggawe hubungan bisnis sing saling migunani karo mitra saka kabeh ndonya.

Visi Perusahaan

Visi Holley yaiku dadi salah sawijining pimpinan globalmanajemen energi pinterpanyedhiya solusi.

Holley bakal luwih berkembang ing wilayah bisnis inti, nguatake kompetensi inti, nambah status perusahaan ing industri lan nggawa bali marem ing investasi kanggo pemilik.

Terus nyedhiyakake produk lan layanan sing marem kanggo pelanggan sing wis ana, fokus Holley kanggo ngembangake pelanggan lan mitra strategis global anyar lan nyedhiyakake dhukungan sumber daya sing cukup.We would like kanggo netepake hubungan kerjasama long term karo customer rego dening layanan enten lan produk dipercaya.

Misi Perusahaan

We mbayarmanungsa waékanggo syarat lan uneg-uneg kitapelanggan.

Ing arsitektur teknologi IOT lan kothak cerdas, Holley nyedhiyakake solusi lan piranti kanggo para pelanggan kanggo aktif ing manajemen efisiensi energi lan nyengkuyung pangguna sumber daya energi nganyari maneh.Ing pasar pangukuran tradisional, kita terus nyedhiyakake produk sing dipercaya ing bagean kasebut.

Didhukung lan dileksanakake UN Global Compact ditandatangani dening Holley Group, kita miwiti lan kolaborasi karo partner lan supplier, lan dadi partner bisnis global tanggung jawab bebarengan.

Kekuwatan Perusahaan

Dolan maringpabrik kita