Babagan Holley

Salah siji sakalistrik paling gedhemeter pabrik lan supplier ing China

Holley Technology Ltd.minangka perusahaan anggota utama Holley Group.

Kanthi tujuan dadi pemasok meter lan sistem utama global, Holley ngarepake nggawe hubungan bisnis sing migunani karo mitra saka kabeh ndonya.

Kapabilitas R & D sing kuwat

Sistem Kualitas Ketat

Peralatan Produksi Lanjut

com

Holley mbanguntingkat anjogproduk ing industri.

Pangembangan Kita

Madeg minangka pabrikan meter tradisional ing taun 1970 ing Hangzhou, China, Holley saiki dadi perusahaan multi-bisnis lan teknologi tinggi.Holley minangka salah sawijining pabrikan meter listrik paling gedhe ing China kanthi daya saing internasional sing dhuwur sing ngekspor menyang luwih saka 60 negara ing saindenging jagad.

Bisnis Kita

Holley melu riset lan pangembangan, manufaktur, lan dodolan meter pangukuran ngemot meter listrik, meter gas, meter banyu, aksesoris kothak daya, lan sapiturute. Uga nyedhiyakake solusi sistem kanggo macem-macem pelanggan.

Kekuwatan Kita

Teknologi kita wis menang merek dagang sing kondhang, merek terkenal, perusahaan integritas kualitas China, akreditasi laboratorium Nasional, lembaga riset perusahaan provinsi lan penghargaan liyane, lan Akademi Ilmu Pengetahuan Cina, Universitas Zhejiang, laboratorium KEMA ing Holland lan institusi liyane sing duwe. nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo Holley.