Sajarah Holley

  • 1970.9.28: Perusahaan diadegaké
    Pendhudhuk perusahaan yaiku "pabrik bambu Yuhang lan pabrik alat udan".
  • 1990-1999: Inovasi, pangembangan cepet
    Dibangun 7 laboratorium riset, wis luwih saka 200 personel profesional
    Sing pisanan dadi pusat riset lan pangembangan tingkat provinsi
    teknologi meter energi urip dawa ana ing anjog, dikuwasani babagan 1/3 Enggo bareng pasar ing China
  • 2000-2008: transisi teknologi
    Saka pabrikan meter energi diowahi dadi pemasok proyek solusi kabeh
  • 2009-2015: pembangunan pinter lan terpadu
    Meter listrik terpadu, meter banyu, meter gas, Meter termal, lan sapiturute ngembangake sistem manajemen energi canggih '
    Nduwe meter cerdas internasional kanthi otomatis mriksa sistem
  • 2015
    "Holley Metering Ltd."diganti jeneng dadi "Holley Technology Ltd."
  • 2016-saiki: Energi lan IoT, transisi strategi
    Miwiti 3 owah-owahan gedhe (IPD, IT, Intelligent Manufacture)
    Transisi sakabèhé menyang strategi ekologi industri energi lan IoT.