Riset lan pangembangan

Kekuwatan Lembut

kahanan produk:Luwih saka600jinis model terminal daya cerdas lan sistem pangukuran energi cerdas.

Kekayaan Intelektual:Diumumake728hak properti intelektual , kalebu loro paten penemuan internasional lan213paten penemuan nasional.

Standardisasi:Melu ing106internasional, nasional, listrik lan standar liyane karo24standar diterbitake;

pakurmatan:Digayuh liwat13penghargaan ing produk anyar kunci nasional, Penghargaan Ilmu lan Teknologi Industri Mesin China, produk obor, kunci anyar negara, lan11penghargaan ing Zhejiang lan penghargaan Ilmu lan Teknologi provinsi liyane.

Kekuwatan Hard

>>> Platform inspeksi

Perusahaan kita duwe laboratorium 750 meter persegi, kanthi 5 departemen fungsional lan 31 insinyur.Pusat tes nduweni kemampuan kanggo nguji kinerja lengkap meter, saka R&D nganti sertifikasi nganti produksi batch nganti operasi simulasi ruangan kanggo ngawasi proses lengkap.Laboratorium nganggo sistem manajemen LIMS kanggo mujudake sistem inspeksi sing sampurna kanthi data bisnis sing ditakoni lan data tes bisa dilacak.

>>> Laboratorium CNAS

Pusat tes lan linuwih perusahaan kita entuk tes lan kalibrasi CNAS ing taun 2011.

● Ruang fungsi meter
● Kamar Standar Daya
● Ruang tes listrik
● Kamar Dampak Iklim
● Kamar kejut geter
● Kamar test linuwih

● Teknologi Otomasi
● Ruang Panliten
● kamar EMC
● Kamar Pengaruh Magnetik
● Kamar tahan bledug lan anti banyu
● Ruang uji semprotan uyah

● Ruangan fungsi terminal
● Ruang pangukuran
● Kamar impact safety
● Kamar tahan api tahan panas
● Drop test kamar
● Ruang test urip

fng
yjtyytytj