ANSI Meter Kab

  • DTSD546 Three Phase Four Wire Socket Type (16S/9S) Static TOU Meters

    DTSD546 Tipe Soket Kawat Tiga Fase Empat (16S/9S) Meter TOU Statis

    Tipe:

    DTSD546

    Ringkesan:

    DTSD546 Three Phase Four Wire Socket Type (16S/9S) Statis TOU Meter dirancang kanggo digunakake ing sistem daya industri.Meter ndhukung pangukuran lan tagihan energi aktif lan reaktif, TOU, panjaluk maksimal, profil beban lan log acara.Meter kasebut kanthi akurasi CA 0.2 kaya sing ditemtokake dening ANSI C12.20.Komunikasi optik rong arah miturut ANSI C12.18 / ANSI C12.19 kasedhiya.Meter kasebut minangka jinis sing disetujoni UL lan cocok kanggo instalasi ruangan sing tundhuk karo syarat Enclosure UL50 Type 3.

     

  • ANSI Standards Socket Base Electricity Meter

    ANSI Standards Socket Base Meter Listrik

    Tipe:
    DDSD285-S56 / DSSD536-S56

    Ringkesan:
    DDSD285-S56 / DSSD536-S56 minangka meter energi elektronik kanthi kinerja dhuwur lan tliti dhuwur sing dirancang miturut standar ANSI.Cocog kanggo omah Socket Base, panggunaan komersial ruangan / njero ruangan.Akurasi luwih apik tinimbang tingkat 0,5 sing ditemtokake dening ANSI C12.20, lan tegangan kerja sing amba yaiku AC120V ~ 480V. Ndhukung antarmuka komunikasi optik ANSI tipe 2, lan kalebu antarmuka ekspansi AMI.Iki minangka meter energi elektronik ANSI sing paling dhuwur kanggo kothak cerdas.Meter ndhukung saluran metering multi-saluran lan dikarepake multi-saluran bisa disetel, ndhukung TOU, Nilai cepet, profil mbukak, deteksi acara, sambungan lan fungsi disconnection.