Kotak Cabang Kabel

  • Cable Branch Box

    Kotak Cabang Kabel

    Panggunaan Produk Kothak cabang kabel minangka peralatan tambahan kanggo transformasi kabel ing wilayah kutha, deso lan omah.Kothak kasebut bisa dilengkapi pemutus sirkuit, saklar Strip, saklar leleh piso, lan liya-liyane sing bisa nyambungake kabel listrik nganggo trafo kothak, kabinèt ngalih beban, unit sumber daya jaringan ring, lan liya-liyane. ngoper, lan menehi penak kanggo kabel.Jeneng produk DFXS1-□/◆/△ DFXS1—Ngarujuk marang kabin SMC...