kabel

  • Soft Temper Bare Copper Conductor

    Soft Temper Bare Konduktor Tembaga

    Tipe:
    16 mm2/25 mm2

    Ringkesan:
    Diprodhuksi tundhuk karo syarat NTP 370.259, NTP 370.251, NTP IEC 60228 standar.Dirancang kanggo dipasang ing sistem grounding ing Pusat Transformasi, Jalur Transmisi Daya, Jalur lan Jaringan Distribusi Utama, Jaringan Distribusi Sekunder lan Gardu Distribusi.Dheweke bisa nahan kahanan cuaca sing ora becik kanthi anane angin segara lan unsur kimia ing wilayah industri, kena ing kahanan panas lan adhem sing ekstrem.

  • Medium Voltage Copper Cable

    Kabel Tembaga Tegangan Sedheng

    Type:
    N2XSY (KUANG TUNGGAL)

    Ringkesan:
    Diprodhuksi miturut standar NTP IEC 60502-2, NTP IEC 60228. Dirancang kanggo dipasang ing jaringan distribusi voltase medium, ing njaba ruangan lan ngalami kahanan lingkungan sing ala kayata polusi dening unsur kimia ing wilayah industri lan ana angin segara, uga kahanan panas lan kadhemen nemen.

  • Self-Supporting Aluminum Cable

    Kabel Aluminium Self-Ndhukung

    Tipe:
    Caai (Aluminium Alloy Insulated Neutral)

    Ringkesan:
    Dirancang kanggo dipasang ing jaringan distribusi overhead kutha lan deso.Polyethylene XLPE sing disambung silang ngidini kapasitas saiki lan resistensi insulasi sing luwih apik.Kabel Aluminium Self-supporting Tipe CAAI (Aluminium Alloy Insulated Neutral) kanthi voltase dirating Uo/U=0.6/1kV diprodhuksi miturut Standar NTP370.254 / NTP IEC60228 / NTP370.258, IEC 60104.

  • Corrosion Resistance Aluminum Alloy Conductor

    Konduktor Aluminium Alloy Tahan Korosi

    Type:
    AAAC

    Ringkesan:
    Kasedhiya saka sawetara lapisan kabel aluminium.Migunani kanggo wilayah pesisir lan industri polusi dhuwur amarga resistensi kanggo korosi.Digunakake ing garis nduwur sirah.Dheweke duwe resistensi korosi sing apik, bobote luwih murah dibandhingake karo kabel tembaga, umur dawa lan pangopènan sing kurang.