Studi Kasus

rth (8)

Uzbekistan

Ing taun 2004,Holley Technology Ltd. nandur modal lan mbangun perusahaan meter cerdas pisanan ing Uzbekistan.Sawise luwih saka 10 taun mlaku, anak perusahaan kita ...

rth (7)

Arab Saudi

Proyek Smart Meter Saudi minangka proyek penting sing ditindakake dening Arab Saudi kanggo mujudake visi 2030.Iki minangka bagean penting saka Arab Saudi ...

rth (5)

Malaysia

Malaysia smart meter nasional muter metu wiwit 2017, liwat 8,5 yuta meter bakal diganti dening TENAGA NASIONAL BERHAD.Holley...

rth (2)

Ghana

Iku proyek turnkey.Wiwit taun 2013 nganti saiki, Holley wis nindakake proyek Ghana kanthi 3 fase, ing antarane Holley wis sukses nyedhiyakake ...

rth (4)

Yordania

Holley miwiti bisnis ing Yordania wiwit 2013. Nganti saiki Holley tetep 95% pangsa pasar, sing cacahe total 1 yuta meter ...

rth (3)

Yunani

Proyek kasebut kalebu manufaktur lan pasokan meter cerdas siji lan telung fase kanthi modem komunikasi 2G (Fase-I) lan 3G (Fase-II) ...

vs

Sierra Leone

Pamrentah Sierra Leone liwat Kementerian Energi lan Listrik.Otoritas Distribusi lan Penyetor (EDSA) arep ...

rth (1)

Pakistan

Holley wiwit nyuplai meter listrik ing Pakistan wiwit taun 2012. Produk utama kalebu meter elektronik konvensional siji & telung fase ...