Ghana

Proyek Ghana:

Iku proyek turnkey.Saka taun 2013 nganti saiki, Holley wis digawa metu Ghana proyèk karo 3 fase, antarane kang Holley wis kasil diwenehake liwat 210,000pcs pinter prepayment meter model DDSY283SR, DTSY541 lan DTSY541SR, liwat 110,000pcs meter enclosures uga sistem AMI.Ing babagan proyek Ghana, Holley tanggung jawab kabeh instalasi, latihan lan layanan.

Foto Pelanggan: