Yordania

Proyek Yordania:

Holley miwiti bisnis ing Yordania wiwit 2013. Nganti saiki Holley tetep 95% pangsa pasar, sing cacahe total 1 yuta meter.Yordania minangka pasar meter cerdas pisanan Holley sing disebarake ing Timur Tengah.Sadawane taun, produk Holley nduweni kinerja sing apik ing pasar lan merek Holley diakoni dening Pelanggan.Produk utama sing disedhiyakake menyang Yordania utamane yaiku meter cerdas fase siji lan telung fase sing digunakake karo sistem AMI Holley lan Huawei.Teknologi komunikasi kalebu GRPS/3G/4G, PLC lan Ethernet.Utilitas Daya ing Yordania duwe syarat dhuwur kanggo produk lan terus-terusan njaluk fungsi anyar lan teknologi anyar.Holley wis nandur modal akeh sumber daya kanggo ndhukung pasar lan nyedhiyakake Pelanggan produk lan layanan sing bermutu.Seri produk ing pasar Yordania uga wis dadi pathokan saka produk jaban rangkah Holley.

Foto Pelanggan:

Jordan3
Jordan2
Jordan