Malaysia

Proyek Malaysia:

Malaysia smart meter nasional muter metu wiwit 2017, liwat 8,5 yuta meter bakal diganti dening TENAGA NASIONAL BERHAD.Holley wis nyedhiyakake TNB kanthi jumlah total 850K meter cerdas.Meter iki nggunakake teknologi RF(800K)/Seluler(45K) lan komunikasi karo sistem AMI pihak katelu.

Foto Pelanggan: