Pakistan

Proyek Pakistan:

Holley wiwit nyuplai meter listrik ing Pakistan wiwit taun 2012. Produk utama kalebu meter elektronik konvensional siji & telung fase lan meter cerdas siji & telung fase.Ing taun anyar, Holley wis maintained dodolan taunan 400.000-500.000 meter.Pasar Pakistan sensitif marang rega produk.Kanggo alasan iki, Holley wis ngembangake seri meter sing larang regane sing disesuaikan kanggo panjaluk khusus Pakistan.Tim Holley tansah menehi dhukungan lengkap kanggo macem-macem panjaluk sing ditindakake dening Pelanggan.Ing mangsa ngarep, Holley bakal terus nindakake proyek sing apik kanggo njaga pasar Pakistan.

wef

Foto Pelanggan:

Pakistan  (5)
Pakistan  (3)
Pakistan  (2)
Pakistan  (1)
Pakistan  (4)