Arab Saudi

Latar mburi proyek:

Proyek Smart Meter Saudi minangka proyek penting sing ditindakake dening Arab Saudi kanggo mujudake visi 2030.Iki minangka bagean penting saka konstruksi jaringan cerdas lan kutha cerdas Arab Saudi.Iki uga minangka proyek meter cerdas skala tunggal paling gedhe ing donya.

Wektu Proyek:Wiwit Januari 2020 nganti saiki (proyek isih ditindakake).

Deskripsi Proyek:

Proyek meter cerdas Saudi nyakup 9 wilayah ing sisih kulon lan kidul Arab Saudi, kalebu sistem stasiun master, meter cerdas, unit konsentrator data, lan liya-liyane. Proyek kasebut ditindakake dening China Electric Power Equipment and Technology Co., Ltd., anak perusahaan saka Perusahaan State Grid China.Holley menang tender tanggal 8 Januari 2020 lan ngrampungake kiriman batch pertama meter cerdas lan unit konsentrator data tanggal 2 Februari 2020. Ing tanggal 30 Maret 2021, Holley wis kerja sama karo China Electric Power Equipment and Technology Co., Ltd. ngrampungake pangiriman lan instalasi 1,02 yuta meter cerdas lan unit konsentrator data.

thr

Produk Proyek:

Telung fase Four-wire Smart Meter (Tipe Langsung: DTSD545), Telung-fase Telu-kabel Smart Meter (Tipe Transformer: DTSD545-CT), Telu-fase Telu-kabel Smart Meter (Tipe Transformer: DTSD545-CTVT), Data Unit Konsentrator (HSD22).

Jumlah Penjualan Kumulatif:1,02 yuta meter cerdas lan unit konsentrator data.

Foto Pelanggan: