Sierra Leone

Sierra Leone Vendor Financing Simpenan Konsinyasi saka Prepayment Meter lan Proyek Aksesoris

Latar mburi proyek:

Pamrentah Sierra Leone liwat Kementerian Energi lan Listrik
Otoritas Distribusi lan Penyetor (EDSA) arep melu perusahaan swasta ing perjanjian kerangka kanggo pembiayaan vendor sistem saham konsinyasi meter prabayar lan njaluk Proposal saka mitra swasta sing duwe reputasi kanggo hak agensi kanggo nyedhiyakake lan adol meter prabayar atas jenenge sing Listrik
Distribusi lan Penyetor Authority (EDSA) kanggo periode telung taun tundhuk nganyari maneh.

Wektu Proyek:Wiwit April 2019 nganti saiki (proyek isih ditindakake).

Deskripsi Proyek:

Ing April 2019, Holley lan Perusahaan A menang tender Pembiayaan Vendor Saham Konsinyasi Meter Prabayar lan Aksesorisproject dening Sierra Leone MOE / EDSA minangka entitas procuring lan salah siji saka Lot, supaya adoh ana saklawasé wolung puluh ewu Smart Single lan Tiga Phase STS Integrated Prepaid Energy Meter karo Meter Enclosures lan Aksesoris Diwenehake lan diinstal.

Lingkup Layanan yaiku:

● Pasokan lan pangujian Prabayar Terpadu STS Tunggal lan Tiga Fase
Meter Energi Kanthi Enclosures Meter lan Aksesoris;
● Pasokan lan uji coba UIU ing sadawane media komunikasi sing dibutuhake,
● Pasokan lan testing saka teknologi cocok dening Suppliers saben
Assessment lan verifikasi EDSA;
● Pranata Vending System (HW / SW) lan layanan latihan kanggo Staff EDSA (10) ing instalasi lan operasi saka sistem vending, UTAWA Nindakake integrasi karo saiki Vending System (CONLOG).
Penyediaan integrasi karo sistem manajemen komersial.
Integrasi karo Aplikasi Point of Sale ing Multiple Integrators sisih
dibutuhake.
● Holley dibutuhake kanggo nduduhake support sawise dodolan ing syarat-syarat panentu nyisakke, pangopènan lan kalebu latihan sak lan sawise implementasine.

Jumlah Pangguna Layanan Kumulatif:Wolung puluh ewu Smart Single lan
Meter Energi Prabayar Terintegrasi Tiga Fase STS kanthi Enclosure Meter lan Aksesoris.

Foto Pelanggan: