Uzbekistan

Ing taun 2004,Holley Technology Ltd. nandur modal lan mbangun perusahaan meter cerdas pisanan ing Uzbekistan.Sawise luwih saka 10 taun mlaku, perusahaan anak perusahaan kita wis nggawe hubungan kerjasama sing apik karo macem-macem perusahaan relatif saka energi listrik Uzbekistan, lan entuk pengalaman sing sugih ing investasi lan operasi perusahaan.Kanthi kualitas lan layanan sing apik, kita entuk reputasi apik lan pangsa pasar meter listrik paling gedhe ing Uzbekistan.

Ing Oktober 2018, Industri energi listrik Uzbekistan miwiti transformasi jaringan listrik pinter paling gedhe ing sajarah.Kanthi pirang-pirang taun pengalaman, anak perusahaan kita pungkasane nyukupi macem-macem syarat kaya kualitas produksi, fungsi, kemampuan pangiriman, layanan sawise-sales, sambungan sistem, lan sapiturute. Kita entuk kabeh rekomendasi saka biro listrik lan Perusahaan Grid.Supaya kita menang penawaran siji phase pinter meter, telung phase pinter meter, concentrator, kothak meter, etc. Jumlah kumulatif luwih saka telung yuta lan jumlah total luwih saka satus seket yuta dolar.

Foto Pelanggan:

uzbekistan (1)
uzbekistan (4)