Pengukur Gas C&I

  • G(S) Commercial Diaphragm Gas Meter

    G(S) Komersial Diaphragm Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb(Ta = -20 ℃ nganti +60 ℃) BAHAN > Kasing awak digawe saka baja berkualitas tinggi (galvanis) die-casting.> Diafragma digawe saka karet sintetis kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Katup lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan > Desain katup puteran 360 derajat > Utas sambungan sing disesuaikan > Penyegelan ora bisa dicopot tanpa bre...
  • ZG(S)IC Card Commercial Diaphragm Gas Meter

    Meter Gas Diafragma Komersial Kartu IC ZG(S).

    Spesifikasi > Jam mekanik terpadu lan sirkuit pangukuran lan kontrol elektronik kinerja dhuwurTeknis, Kanthi fungsi manajemen otomatis > Fungsi akumulasi kapasitas > Prepad lan kontrol nggunakake > Pandhuan status lan tampilan akumulasi, jumlah sing isih ana lan fungsi liyane Parameter > Fungsi proteksi kegagalan daya data > Tegangan deteksi lan fungsi weker baterei sedheng > Fungsi tutup katup otomatis ing kurang daya lan gagal daya > Insu...