Unit Pengumpulan Data

  • RS485 to GPRS Data Collector

    RS485 kanggo GPRS Data Collector

    Tipe:
    HSC61

    Ringkesan:
    HSC61 minangka kolektor sing nglumpukake data klompok meter kanthi RS485 sing ngunggah data menyang stasiun master liwat GPRS.Penagih uga bisa beku lan nyimpen data historis meter.Iku produk koleksi data becik karo konsumsi daya kurang.Ndhukung energi lan maca data meter cepet yen dikarepake.

  • Multi-type Communication Data Concentrator

    Konsentrator Data Komunikasi Multi-jinis

    Tipe:
    HSD22-P

    Ringkesan:
    Konsentrator data HSD22-P minangka produksi sistem anyar kanggo solusi AMM/AMR, sing diputer minangka titik komunikasi uplink/downlink remot.Konsentrator ngatur meter lan piranti liyane ing jaringan downlink karo 485, saluran RF lan PLC, lan menehi transmisi data antarane piranti lan piranti lunak sistem sarana karo saluran uplink dening GPRS / 3G / 4G.Stabilitas sing dhuwur lan kinerja sing dhuwur bisa nyuda kerugian pangguna.

  • High Protection Data Concentrator

    Konsentrator Data Pangreksan Dhuwur

    Tipe:
    HSD22-U

    Ringkesan:
    HSD22-U data concentrator punika generasi anyar saka terminal maca meter terpusat (DCU) dikembangaké lan dirancang karo referensi kanggo standar technical majeng domestik lan manca lan digabungake karo kabutuhan nyata pangguna daya.DCU nggunakake sistem operasi 32-bit ARM9 lan LINUX, kanthi piranti lunak lan platform hardware sing berkinerja dhuwur.DCU nggunakake chip metering energi khusus kanggo njamin akurasi lan kacepetan pangolahan data.Kolektor HSD22-U ndeteksi lan nganalisa kahanan kerja jaringan listrik lan meter energi listrik kanthi nyata, lan kanthi aktif nglaporake kelainan sing bisa nyuda kerugian pangguna listrik kanthi minimal.Kolektor HSD22-U bisa digunakake ing maca meter terminal, penilaian lan pangukuran, maca meter terpusat voltase rendah lan acara liyane.