produk

DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter karo Ngisor Wiring

Tipe:
DDSY283SR-SP46

Ringkesan:
DDSY283SR-SP46 minangka generasi anyar saka fase tunggal rong kabel, multi-fungsi, pamisah-jinis, dual-circuit metering meter energi prabayar.Iku kanthi tundhuk karo standar STS.Bisa ngrampungake proses bisnis prabayar lan nyuda kerugian utang perusahaan listrik.Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, lan unit tampilan CIU, sing trep kanggo pangguna.Perusahaan tenaga bisa milih media komunikasi sing beda kanggo komunikasi karo konsentrator data utawa CIU miturut syarat kasebut, kayata PLC, RF lan M-Bus.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR-DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
RELAY
relay
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Item

Paramèter

Parameter dhasar

Akurasi aktif: Kelas 1 (IEC 62053-21)

Akurasi reaktif: Kelas 2 (IEC 62053-23)

Dirating voltase: 220/230/240 V

Rentang operasi sing ditemtokake: 0.5Un ~ 1.2Un

Dirating saiki: 5(60)/5(80)/10(80)/10(100)A

Wiwit saiki: 0.004Ib

Frekuensi: 50/60Hz

Konstanta pulsa: 1000imp/kWh 1000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)

Konsumsi daya sirkuit saiki <0.3VA

Konsumsi daya sirkuit voltase <1.5W/3VA

Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C

Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C

Tipe Testing

IEC 62052-11 IEC 62053-21 IEC 62053-23 IEC 62055-31

Komunikasi

port optik

RS485/M-Bus

PLC/G3-PLC/HPLC/RF

IEC 62056/DLMS COSEM
Pangukuran Loro unsur

Energi: kWh, kVarh, kVAh

Cepet: Tegangan, Arus, Daya Aktif, Daya Reaktif, Daya Nyoto, Faktor Daya, Sudut saiki voltase, Frekuensi

Manajemen Tarif

8 tarif, 10 wektu saben dina, 12 jadwal dina, 12 jadwal minggu, 12 jadwal musim, 100 preian (bisa dikonfigurasi)

LEDTampilan Pulsa energi aktif, pulsa energi reaktif,

Sisa status kredit,

Komunikasi CIU / Status weker

RTC

Akurasi jam: ≤0,5 detik/dina (ing 23°C)

Wektu ngirit awan: Ngalih sing bisa dikonfigurasi utawa otomatis
Baterei internal (ora bisa diganti)Urip paling ora 15 taun
Acara Acara Standar, Acara Daya, Acara Khusus, lsp. Tanggal lan wektu acara

Paling ora 100 dhaptar cathetan acara

Lumbung NVM, paling sethithik 15 taun
Keamanan Paket DLMS 0

Fungsi Prepayment

Mode prabayar standar STS: Listrik/Mata Uang
Isi ulang: Keypad CIU (3*4) Isi ulang nganggo token STS 20 digit
Bebaya kredit: Ndhukung telung tingkat peringatan kredit. Ambang tingkat bisa dikonfigurasi.

Kredit darurat: Konsumen bisa entuk jumlah kredit sing winates minangka silihan jangka pendek.

Iku bisa dikonfigurasi.

Mode ramah: Digunakake ing kahanan sing ora trep kanggo entuk kredit sing dibutuhake. Mode kasebut bisa dikonfigurasi.Contone, ing wayah wengi utawa ing kasus konsumen tuwa sing ringkih)

Mekanik Instalasi: RAIL
Proteksi kurungan: IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus meter: Polikarbonat
Ukuran (L * W * H): 155mm * 110mm * 55mm
Bobot: Approx.0.55kg
Wiring sambungan Area Cross-sectional: 2.5-35mm²
Tipe sambungan: LNNL/LLNN
CIU
Tampilan LED & LCD Indikator LED: Status kredit Sisa, Komunikasi, Status Acara/Relay
Tampilan LCD: Padha karo tampilan MCU
Mekanik Proteksi enclosure: IP51
Bahan kasus: Polycarbonate
ukuran (L * W * H): 148*82.5*37.5mm
Bobot: Approx.0,25 kg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita