Box Meter Listrik Kab

  • Single&Three Phase  Meter Box

    Tunggal & Telung Phase Meter Box

    Tipe:
    HLRM-S1 & PXS1

    Ringkesan
    HLRM-S1 / PXS1 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo meter siji / telung fase lan nduweni ciri anti-bledug, anti banyu, tahan UV, bahan tahan api dhuwur lan kekuatan dhuwur.Bisa digawe saka PC, ABS, Alloy utawa logam prasaja.HLRM-S1 / PXS1 nganggo rong cara instalasi sing hooping karo stainless steel soyo tambah nyudo lan Screwing, kang cocog kanggo telegraf cagak lan instalasi tembok mungguh.

  • Single Phase Meter Box

    Box Meter Fase Tunggal

    Tipe:
    HT-MB

    Ringkesan
    Kothak meter fase tunggal HT-MB diprodhuksi dening Holley Technology Ltd. miturut standar IEC62208, nyedhiyakake ruang fase tunggal kanggo instalasi meter, pemutus sirkuit otomatis tipe C, kapasitor reaktif, perekam voltase tipe Y.

    Tutup digawe saka polikarbonat sing cetha, lan awak digawe saka polikarbonat kanggo menehi resistance impact dhuwur, karo resistance impact dhuwur Insulasi, retardant semangat, resistance ultraviolet, iklim penake, loropaken kanggo lingkungan.

  • Single&Three Phase DIN Rail Meter Box

    Tunggal & Tiga Fase DIN Rail Meter Box

    Tipe:
    PXD1-10 / PXD2-40

    Ringkesan
    PXD1-10 / PXD2-40 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo 1/4 meter DIN Rail fase tunggal lan nduweni karakteristik anti-bledug, anti banyu, tahan UV, bahan tahan api dhuwur lan kekuatan dhuwur.PXD1-10 / PXD2-40 nganggo rong cara instalasi yaiku Hooping kanthi tali pemasangan stainless steel lan screwing, sing cocog kanggo kutub telegraf lan instalasi tembok.

  • Split Type Electricity Meter Box

    Kotak Meter Listrik Jinis Split

    Tipe:
    PXD2

    Ringkesan
    PXD2 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo meter siji lan telung fase bebarengan lan nduweni karakteristik anti-bledug, anti banyu, tahan UV, dhuwur.
    bahan flame-retardant lan kekuatan dhuwur.PXD2 adopts loro cara instalasi sing hooping karo stainless steel soyo tambah nyudo lan Screwing, kang cocog kanggo telegraf cagak lan instalasi tembok mungguh.