Meter Listrik Kab

  • Sinale Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Sinale Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Tipe:
    DDZ285-F16

    Ringkesan:
    DDZ285-F16 siji phase meter utamané digunakake ing pasar Eropah lan minangka bagéyan utama saka kothak pinter Eropah.DDZ285-F16 nyadari transmisi lan interaksi data external liwat protokol SML, kalebu loro saluran komunikasi INFO lan MSB.Ndhukung pangukuran energi aktif impor lan ekspor, pangukuran tingkat, pembekuan saben dina, lan proteksi tampilan PIN.Meter iki bisa digunakake kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Single Phase Multi-Functional Meter

    Meter Multifungsi Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSD285-F16

    Ringkesan:
    DDSD285-F16 minangka generasi anyar saka macem-macem kabel fase tunggal fungsional, anti-tamper, meter energi cerdas.Meter kasebut bisa mujudake fungsi maca data kanthi otomatis.DDSD285-F16 nduweni fitur anti-tamper banget kaya fitur anti-bypass lan tutup terminal sensor deteksi mbukak.Kanggo pangukuran, ngukur energi aktif ing rong arah.Kajaba iku, meter uga ndhukung komunikasi optik lan RS485.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial utamane ing sekolah, proyek apartemen, lsp.

  • Three Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Meter Elektronik Standar DIN Statis Tiga Fase

    Tipe:
    DTZ541-F36

    Ringkesan:
    DTZ541-F36 telung phase meter utamané dipigunakaké ing pasar Eropah lan minangka bagéan utama saka kothak pinter Eropah.DTZ541-F36 nyadari transmisi lan interaksi data eksternal liwat protokol SML, kalebu telung saluran komunikasi INFO, LMN, lan LORA.Ndhukung pangukuran energi aktif positif lan negatif, pangukuran tingkat pembekuan saben dina, deteksi anti-maling, lan proteksi tampilan PIN.Meter iki bisa digunakake kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Three Phase Multi-functional Electricity Meter

    Meter Listrik Multifungsi Tiga Fase

    Tipe:
    DTS541-D36

    Ringkesan:
    DTS541-D36 telung phase meter yaiku meter elektronik generasi anyar, sing dirancang kanggo ngukur konsumsi energi ing layanan telung fase.Konsumsi daya sing sithik, biaya sing murah yaiku kaluwihan.Pangukuran karo aplikasi manajemen ing negara sing cocog karo IEC.Meter kasebut nyedhiyakake utilitas lan pangguna sajrone urip kanthi fitur sing apik kalebu akurasi, linuwih, layanan, lan efektifitas biaya.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Single Phase Anti-tamper  Meter

    Fase Tunggal Anti-tamper Meter

    Tipe:
    DDS28-D16

    Ringkesan:
    DDS28-D16 fase tunggal anti-tamper meter yaiku meter elektronik generasi anyar, sing dirancang kanggo ngukur konsumsi energi ing layanan fase siji, metering wektu panggunaan kanthi aplikasi manajemen ing negara sing cocog karo IEC.Meter ngukur energi aktif ing loro arah kanthi akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, biaya sing murah.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial kanthi fungsi anti-tamper sing larang lan apik kalebu mbalikke saiki, mundhut voltase lan lulus.