Pengukur Energi Kab

  • In Home Display (IHD)

    Ing Tampilan Ngarep (IHD)

    Tipe:
    HAD23

    Ringkesan:
    IHD minangka piranti tampilan njero ruangan sing bisa nampa konsumsi listrik lan nguwatirake saka meter cerdas lan tampilan gulung.Kajaba iku, IHD bisa ngirim syarat data lan panjaluk sambungan relay kanthi mencet tombol kasebut.Mode komunikasi fleksibel didhukung, komunikasi P1 utawa komunikasi RF nirkabel sing bisa digunakake kanthi akeh piranti pangukuran energi sing beda.Sumber daya macem-macem jinis bisa digunakake.IHD duweni kauntungan saka plug and play, biaya murah, luwih fleksibel.Pangguna bisa mriksa data listrik, kualitas daya ing wektu nyata ing omah.

  • DTSD546 Three Phase Four Wire Socket Type (16S/9S) Static TOU Meters

    DTSD546 Tipe Soket Kawat Tiga Fase Empat (16S/9S) Meter TOU Statis

    Tipe:

    DTSD546

    Ringkesan:

    DTSD546 Three Phase Four Wire Socket Type (16S/9S) Statis TOU Meter dirancang kanggo digunakake ing sistem daya industri.Meter ndhukung pangukuran lan tagihan energi aktif lan reaktif, TOU, panjaluk maksimal, profil beban lan log acara.Meter kasebut kanthi akurasi CA 0.2 kaya sing ditemtokake dening ANSI C12.20.Komunikasi optik rong arah miturut ANSI C12.18 / ANSI C12.19 kasedhiya.Meter kasebut minangka jinis sing disetujoni UL lan cocok kanggo instalasi ruangan sing tundhuk karo syarat Enclosure UL50 Type 3.

     

  • DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter with Bottom Wiring

    DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter karo Ngisor Wiring

    Tipe:
    DDSY283SR-SP46

    Ringkesan:
    DDSY283SR-SP46 minangka generasi anyar saka fase tunggal rong kabel, multi-fungsi, pamisah-jinis, dual-circuit metering meter energi prabayar.Iku kanthi tundhuk karo standar STS.Bisa ngrampungake proses bisnis prabayar lan nyuda kerugian utang perusahaan listrik.Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, lan unit tampilan CIU, sing trep kanggo pangguna.Perusahaan tenaga bisa milih media komunikasi sing beda kanggo komunikasi karo konsentrator data utawa CIU miturut syarat kasebut, kayata PLC, RF lan M-Bus.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Single Phase Electricity Smart Meter

    Pengukur Smart Listrik Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSD285-S16

    Ringkesan:
    DDSD285-S16 listrik fase tunggal smart meter dirancang kanggo jaringan cerdas.Ora mung bisa ngukur informasi konsumsi daya kanthi akurat, nanging uga ndeteksi paramèter kualitas daya ing wektu nyata.Meter cerdas Holley nggabungake teknologi komunikasi fleksibel sing ndhukung interkoneksi ing lingkungan komunikasi sing beda.Ndhukung upload data remot lan relay relay ngalih mati lan urip.Bisa nyuda biaya operasi Power Company lan nyadari manajemen sisih dikarepake;uga bisa nyadari upgrade perangkat kukuh remot lan distribusi tarif, kang trep kanggo operasi perusahaan daya lan pangopènan.Meter minangka produk omah lan komersial sing cocog.

  • ANSI Standards Socket Base Electricity Meter

    ANSI Standards Socket Base Meter Listrik

    Tipe:
    DDSD285-S56 / DSSD536-S56

    Ringkesan:
    DDSD285-S56 / DSSD536-S56 minangka meter energi elektronik kanthi kinerja dhuwur lan tliti dhuwur sing dirancang miturut standar ANSI.Cocog kanggo omah Socket Base, panggunaan komersial ruangan / njero ruangan.Akurasi luwih apik tinimbang tingkat 0,5 sing ditemtokake dening ANSI C12.20, lan tegangan kerja sing amba yaiku AC120V ~ 480V. Ndhukung antarmuka komunikasi optik ANSI tipe 2, lan kalebu antarmuka ekspansi AMI.Iki minangka meter energi elektronik ANSI sing paling dhuwur kanggo kothak cerdas.Meter ndhukung saluran metering multi-saluran lan dikarepake multi-saluran bisa disetel, ndhukung TOU, Nilai cepet, profil mbukak, deteksi acara, sambungan lan fungsi disconnection.

  • Three Phase Smart Prepayment Card Meter

    Telung Phase Smart Prepayment Card Meter

    Tipe:
    DTSY541-SP36

    Ringkesan:
    DTSY541-SP36 telung phase kertu prabayar pinter meter punika generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.

  • Sinale Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Sinale Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Tipe:
    DDZ285-F16

    Ringkesan:
    DDZ285-F16 siji phase meter utamané digunakake ing pasar Eropah lan minangka bagéyan utama saka kothak pinter Eropah.DDZ285-F16 nyadari transmisi lan interaksi data external liwat protokol SML, kalebu loro saluran komunikasi INFO lan MSB.Ndhukung pangukuran energi aktif impor lan ekspor, pangukuran tingkat, pembekuan saben dina, lan proteksi tampilan PIN.Meter iki bisa digunakake kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Single Phase Multi-Functional Meter

    Meter Multifungsi Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSD285-F16

    Ringkesan:
    DDSD285-F16 minangka generasi anyar saka macem-macem kabel fase tunggal fungsional, anti-tamper, meter energi cerdas.Meter kasebut bisa mujudake fungsi maca data kanthi otomatis.DDSD285-F16 nduweni fitur anti-tamper banget kaya fitur anti-bypass lan tutup terminal sensor deteksi mbukak.Kanggo pangukuran, ngukur energi aktif ing rong arah.Kajaba iku, meter uga ndhukung komunikasi optik lan RS485.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial utamane ing sekolah, proyek apartemen, lsp.

  • Three Phase Static DIN Standard Electronic Meter

    Meter Elektronik Standar DIN Statis Tiga Fase

    Tipe:
    DTZ541-F36

    Ringkesan:
    DTZ541-F36 telung phase meter utamané dipigunakaké ing pasar Eropah lan minangka bagéan utama saka kothak pinter Eropah.DTZ541-F36 nyadari transmisi lan interaksi data eksternal liwat protokol SML, kalebu telung saluran komunikasi INFO, LMN, lan LORA.Ndhukung pangukuran energi aktif positif lan negatif, pangukuran tingkat pembekuan saben dina, deteksi anti-maling, lan proteksi tampilan PIN.Meter iki bisa digunakake kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Three Phase Multi-functional Electricity Meter

    Meter Listrik Multifungsi Tiga Fase

    Tipe:
    DTS541-D36

    Ringkesan:
    DTS541-D36 telung phase meter yaiku meter elektronik generasi anyar, sing dirancang kanggo ngukur konsumsi energi ing layanan telung fase.Konsumsi daya sing sithik, biaya sing murah yaiku kaluwihan.Pangukuran karo aplikasi manajemen ing negara sing cocog karo IEC.Meter kasebut nyedhiyakake utilitas lan pangguna sajrone urip kanthi fitur sing apik kalebu akurasi, linuwih, layanan, lan efektifitas biaya.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Customer Interface Unit of Prepayment Meter

    Unit Antarmuka Pelanggan saka Prepayment Meter

    Tipe:
    HAU12

    Ringkesan:
    Unit tampilan CIU minangka unit antarmuka pelanggan sing digunakake bebarengan karo meter prabayar kanggo ngawasi energi lan ngisi kredit.Nggunakake magepokan karo meter basa MCU, bisa digunakake dening pelanggan kanggo takon informasi konsumsi listrik lan informasi fault meter.Yen jumlah meter sing isih ana ora cukup, kode TOKEN bisa diisi ulang kanthi sukses liwat keyboard.Uga nduweni fitur kaya weker karo buzzer lan indikator LED.

  • Three Phase Smart Prepayment Keypad Meter

    Telung Phase Smart Prepayment Keypad Meter

    Tipe:
    DTSY541SR-SP36

    Ringkesan:
    DTSY541SR-SP36 telung phase meter keyboard prepayment pinter iku generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF, utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter kasebut dilengkapi keyboard kanggo input token, sing uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2