Sekring

  • Silver Electrolytic Copper Expulsion Fuse

    Perak Elektrolit Tembaga Expulsion Fuse

    Tipe:
    27kV/100A, 38kV/100A, 27kV/200A

    Ringkesan:
    Digunakake ing garis distribusi daya listrik nduwur sirah kanggo nyedhiyani pangayoman overcurrent lan indikasi katon nalika ana fault.Nyukupi syarat ANSI / IEEE C37.40/41/42 lan IEC60282-2:2008.Potongan sekring expulsion sing ditawakake disiapake kanggo dipasang ing kutub jaringan voltase medium sistem distribusi listrik.Dheweke disiapake kanggo rezim panggunaan sing terus-terusan, tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak lan voltase, uga kanthi efektif nyuda arus hubung singkat, saka arus leleh minimal nganti maksimal sing bisa uga katon paling awon. kasus ing kondisi tartamtu