Pabrik Intelligent Beta Meter

Pabrik Smart Global Holley

Beta Meter Kab

Hangzhou Beta Meter Co., Ltd. minangka produsen meter gas profesional Holley Technology Ltd. Beta wis fokus ing industri meter gas sajrone 20 taun, nggabungake unsur-unsur kabeh rantai industri meter dasar, aksesoris cerdas lan sistem informasi, nyedhiyakake solusi digital end-to-end kanggo macem-macem kasus operasi gas.Beta Wis lulus sertifikasi sistem ISO 9001 (TUV), ISO 14001 lan ISO 18001, uga EN1359 Uni Eropa, sertifikasi MID (mode B + D) lan sertifikasi produk OIML R137.

Beta duwe macem-macem sistem produk, sing kalebu papat seri produk: meter gas domestik, meter gas industri lan komersial, peralatan cerdas gas lan sistem informasi operasi gas.Produk inti meliputi meteran gas diafragma biasa, meteran gas prabayar kartu IC, meteran gas remote control (MBUS, LoRa, LoRaWAN, GPRS, NB), meteran gas diafragma industri dan komersial (biasa, kartu IC, GPRS, NB), flow meter lan sistem manajemen informasi gas bisa nyukupi kabutuhan individu saka macem-macem pelanggan.

2_副本
3_副本
1_副本
5_副本