Pabrik Cerdas Chongqing Huahong

Pabrik Smart Global Holley

Huahong Metering

Chongqing Huahong Metering Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Holley Technology Ltd. Perusahaan iki diadegaké ing taun 2001 lan dumunung ing Distrik Beibei, "taman mburi" Chongqing.Perusahaan iki manggoni luwih saka 10.000 meter persegi lan makaryakke luwih saka 400 karyawan.Perusahaan utamane mrodhuksi meter mekanik, meter energi listrik, trafo jinis induksi elektromagnetik lan produk pangukuran energi liyane.

Huahong tansah netepi kabijakan kualitas "teknologi canggih, teknologi sing dipercaya, kualitas stabil, lan layanan sing wicaksana", ngandelake peralatan produksi lan cara uji coba, lan proses manufaktur sing ketat kanggo ngasilake batch produk sing apik banget.

Huahong uga entuk China Quality Certification Center (CQC) ISO9001: 2015 sertifikasi sistem mutu, ISO14001: 2015 sistem manajemen lingkungan lan ISO45001: 2018 sertifikasi sistem manajemen kesehatan kerja.

...中的位图 定稿(华虹互感器)1
...中的位图 定稿(华虹互感器)4
IMG_20200409_132412
IMG_20200409_132541