Pabrik Intelligent Teknologi Houyu

Pabrik Smart Global Holley

Teknologi Houyu

Hangzhou Houyu Technology Co, Ltd minangka anak perusahaan saka Holley Technology Ltd.Bengkel manufaktur dilengkapi karo peralatan mesin CNC lengkap kanggo produksi macem-macem cangkang struktural.

Pabrik Smart Houyu uga dilengkapi peralatan produksi kayata mesin pangolahan bis CNC.Departemen teknis duwe laboratorium tingkat nasional sing dilengkapi peralatan uji voltase tahan voltase dhuwur lan kurang, peralatan uji arus dhuwur, penguji resistensi daur ulang, penguji karakteristik switch voltase dhuwur lan peralatan inspeksi lengkap voltase dhuwur lan rendah profesional liyane, lan wis entuk sawetara paten.

Perusahaan kasebut wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu IS090001: 2008, lan entuk "sertifikasi 3C" saka Administrasi Negara Pengawasan, Inspeksi lan Karantina lan Komite Administrasi Sertifikasi lan Akreditasi Nasional, dirating minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, lan entuk sertifikat peringkat kredit AAA.

...中的位图 宣传册定稿(译文)2
...中的位图 宣传册定稿(译文)3
...中的位图 宣传册定稿(译文)1
...中的位图 宣传册定稿(译文)