Pabrik Intelligent Meksiko

Pabrik Smart Global Holley

Holley Meksiko

Holley Technologia de Medidores SA de CV didegaké ing Meksiko ing taun 2020. Iku perusahaan manufaktur sing bisnis utama yaiku ngasilake lan adol meter energi listrik.Tujuan asli perusahaan yaiku kanggo nyukupi syarat Badan Listrik Meksiko kanggo produksi lokal.Perusahaan iki dumunung ing Hofusan Industrial Park ing Nuevo Leon, Meksiko, kanthi kaluwihan lokasi sing jelas lan logistik lan transportasi sing trep.Saliyane hak manajemen independen kanggo nggawe lan adol meter listrik, perusahaan uga bisa promosi lan adol produk jaringan distribusi daya sing gegandhengan.Saiki, produk utama perusahaan yaiku meter multi-fungsi rong fase tunggal lan rong fase telung kabel sing cocog karo standar Badan Tenaga Listrik Meksiko GWH00-34.

工厂3_副本
工厂4_副本
工厂2_副本
工厂1_副本