Qingshan Lake Intelligent Manufacturing Base

Basis Pabrik Holley

Hangzhou Qingshan Lake Intelligent Manufacturing Base

Hangzhou Qingshan Lake Intelligent Manufacturing Base manggoni area 96.000 meter persegi.Investasi fase pisanan yaiku 72,5 yuta USD, kapasitas produksi taunan sing dirancang yaiku 50 yuta set meter, lan nilai output 725 yuta USD.

Pabrik Cerdas minangka salah sawijining klompok pertama industri 4.0 manufaktur proyek demonstrasi khusus saka Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi.Fitur utama yaiku: sistem logistik kanthi otomatis, otomatisasi proses moderat lan sistem informasi sing terintegrasi.

erg

Tingkat Kedewasaan Kemampuan Manufaktur Cerdas 3

Line Produksi Otomatis

oageimg (6)

Persiapan Sadurunge Produksi

oageimg (7)

Patch otomatis

oageimg (8)

Tes AOI

oageimg (1)

Welding otomatis

oageimg (5)

Tes FCT

oageimg (4)

Majelis Mesin

oageimg (3)

Inspeksi Otomatis

oageimg (2)

Bungkus lan Simpen

● Diadopsi kanthi sistem pesenan / panampa kanthi otomatis, kabeh bahan bisa dilacak;

● Kabeh item pengawasan lan standar ditanggepi dening sistem kanggo peralatan, kabeh plans bisa dilacak.

● Kabeh proses produksi otomatis, 100% inspeksi dileksanakake, produk risak otomatis diurutake, kualitas pangolahan ngarep lan mburi interlocked, lan data produksi transparent lan bisa dilacak;

● Papat sistem utama (PLM, MES, WMS, ERP) saindhenging kabeh proses saka acceptance pesenan kanggo pangiriman Highly Integrasi, lan siklus produksi shortened dening 30%.

Peralatan canggih

thr (1)
8 fully automatic SMT production lines (1)

8 baris produksi SMT kanthi otomatis

8 fully automatic SMT production lines (3)
8 fully automatic SMT production lines (4)
8 DIP production lines (4)
8 DIP production lines (1)

8 jalur produksi DIP

8 DIP production lines (2)
thr (2)
14 fully automatic verification lines (3)
14 fully automatic verification lines (1)

14 baris verifikasi kanthi otomatis

14 fully automatic verification lines (4)
14 fully automatic verification lines (2)