Pabrik Intelligent Thailand

Pabrik Smart Global Holley

Pabrik Smart Global Holley——Thailand

Holley Group Electric (THAILAND) Co., Ltd. didegaké ing September 2009. Iki minangka perusahaan manufaktur sing diadegaké miturut hukum Thailand kanggo ngasilake lan ngedol meter energi listrik minangka bisnis utama.

Gedung kantor perusahaan dumunung ing kutha makmur Bangkok, lan pabrik dumunung ing kutha pesisir ayu CHONBURI.

Saliyane hak operasi independen kanggo tuku, ngasilake lan adol meter energi listrik, perusahaan uga bisa nangani perdagangan impor lan ekspor sing ana gandhengane karo produksi meter energi listrik.

IMG_0142_副本_副本
IMG_0172_副本_副本
IMG_0160_副本_副本
IMG_0185_副本_副本