Dhuwur lan Low Voltage Power Equipment

  • Single&Three Phase  Meter Box

    Tunggal & Telung Phase Meter Box

    Tipe:
    HLRM-S1 & PXS1

    Ringkesan
    HLRM-S1 / PXS1 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo meter siji / telung fase lan nduweni ciri anti-bledug, anti banyu, tahan UV, bahan tahan api dhuwur lan kekuatan dhuwur.Bisa digawe saka PC, ABS, Alloy utawa logam prasaja.HLRM-S1 / PXS1 nganggo rong cara instalasi sing hooping karo stainless steel soyo tambah nyudo lan Screwing, kang cocog kanggo telegraf cagak lan instalasi tembok mungguh.

  • Single Phase Meter Box

    Box Meter Fase Tunggal

    Tipe:
    HT-MB

    Ringkesan
    Kothak meter fase tunggal HT-MB diprodhuksi dening Holley Technology Ltd. miturut standar IEC62208, nyedhiyakake ruang fase tunggal kanggo instalasi meter, pemutus sirkuit otomatis tipe C, kapasitor reaktif, perekam voltase tipe Y.

    Tutup digawe saka polikarbonat sing cetha, lan awak digawe saka polikarbonat kanggo menehi resistance impact dhuwur, karo resistance impact dhuwur Insulasi, retardant semangat, resistance ultraviolet, iklim penake, loropaken kanggo lingkungan.

  • Single&Three Phase DIN Rail Meter Box

    Tunggal & Tiga Fase DIN Rail Meter Box

    Tipe:
    PXD1-10 / PXD2-40

    Ringkesan
    PXD1-10 / PXD2-40 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo 1/4 meter DIN Rail fase tunggal lan nduweni karakteristik anti-bledug, anti banyu, tahan UV, bahan tahan api dhuwur lan kekuatan dhuwur.PXD1-10 / PXD2-40 nganggo rong cara instalasi yaiku Hooping kanthi tali pemasangan stainless steel lan screwing, sing cocog kanggo kutub telegraf lan instalasi tembok.

  • Split Type Electricity Meter Box

    Kotak Meter Listrik Jinis Split

    Tipe:
    PXD2

    Ringkesan
    PXD2 dikembangake dening Holley Technology Ltd., sing digunakake kanggo meter siji lan telung fase bebarengan lan nduweni karakteristik anti-bledug, anti banyu, tahan UV, dhuwur.
    bahan flame-retardant lan kekuatan dhuwur.PXD2 adopts loro cara instalasi sing hooping karo stainless steel soyo tambah nyudo lan Screwing, kang cocog kanggo telegraf cagak lan instalasi tembok mungguh.

  • Storage and Control Composition Intelligent Switchgear

    Panyimpenan lan Kontrol Komposisi Intelligent Switchgear

    Panggunaan Produk ZZGC-HY switchgear cerdas yaiku produk switchgear kanthi panyimpenan meter manual lan pengambilan meter manual.Iki kalebu kabinet kontrol lan kabinet panyimpenan.Unit kontrol bisa ngatur nganti telung lemari panyimpenan.Kabinet panyimpenan siji bisa nyimpen nganti 72 meter fase siji utawa 40 meter telung fase.Siji kabinèt kontrol bisa dilengkapi karo telung lemari panyimpenan paling, kang bisa nyimpen 216 siji-phase meter utawa 120 telung-phase meter paling.Saben panggonan panyimpenan ...
  • Intelligent Integrated Distribution Box

    Kothak Distribusi Terpadu Cerdas

    Panggunaan Produk Kothak distribusi cerdas terpadu seri JP minangka jinis piranti distribusi terintegrasi ruangan anyar sing nggabungake macem-macem fungsi kayata distribusi daya, kontrol, proteksi, pangukuran, ganti rugi reaktif, lan liya-liyane. Nduwe fungsi sirkuit cendhak, kakehan, overvoltage, proteksi bocor. , etc. wis struktur kompak, ukuran cilik, katon ayu, ekonomi lan praktis, lan digunakake kanggo distribusi saka sisih kurang-voltase saka njaba Pole transformer.Ing ...
  • Cable Branch Box

    Kotak Cabang Kabel

    Panggunaan Produk Kothak cabang kabel minangka peralatan tambahan kanggo transformasi kabel ing wilayah kutha, deso lan omah.Kothak kasebut bisa dilengkapi pemutus sirkuit, saklar Strip, saklar leleh piso, lan liya-liyane sing bisa nyambungake kabel listrik nganggo trafo kothak, kabinèt ngalih beban, unit sumber daya jaringan ring, lan liya-liyane. ngoper, lan menehi penak kanggo kabel.Jeneng produk DFXS1-□/◆/△ DFXS1—Ngarujuk marang kabin SMC...
  • HYW-12 Series Ring Cage

    HYW-12 Series Ring Cage

    Product Dianggo HYW-12 seri ring kandhang punika kompak lan expandable logam switchgear terlampir, kang nggunakake FLN-12 SF6 mbukak ngalih minangka ngalih utama lan kabèh kabinèt punika online terisolasi, cocok kanggo automation distribusi.HYW-12 nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, operasi fleksibel, interlocking dipercaya, instalasi trep, lan sapiturute lingkungan nggunakake Normal Altitude: 1000m Suhu sekitar: suhu maksimum: +40 ℃;suhu minimal: -35 ℃ Kelembapan sekitar: nilai rata-rata saben dina ...
  • HYW-12 First And Second Ring Cage

    HYW-12 Kandhang Dering Kapisan Lan Kapindho

    Panggunaan Produk Miturut syarat State Grid Corporation "Desain Khas Distribusi Peralatan Utama lan Sekunder Lengkap", kasusun saka unit loop-in lan loop-out, unit feeder, unit busbar equipment (PT) lan unit DTU terpusat, lan terintegrasi. karo sensor saiki elektronik lan terminal koleksi mundhut line.Unit DTU nyadari fungsi kayata telung suhu, pangukuran kabel, short-circuit / penanganan fault lemah, komunikasi, lan ...