Unit Tampilan

  • In Home Display (IHD)

    Ing Tampilan Ngarep (IHD)

    Tipe:
    HAD23

    Ringkesan:
    IHD minangka piranti tampilan njero ruangan sing bisa nampa konsumsi listrik lan nguwatirake saka meter cerdas lan tampilan gulung.Kajaba iku, IHD bisa ngirim syarat data lan panjaluk sambungan relay kanthi mencet tombol kasebut.Mode komunikasi fleksibel didhukung, komunikasi P1 utawa komunikasi RF nirkabel sing bisa digunakake kanthi akeh piranti pangukuran energi sing beda.Sumber daya macem-macem jinis bisa digunakake.IHD duweni kauntungan saka plug and play, biaya murah, luwih fleksibel.Pangguna bisa mriksa data listrik, kualitas daya ing wektu nyata ing omah.

  • Customer Interface Unit of Prepayment Meter

    Unit Antarmuka Pelanggan saka Prepayment Meter

    Tipe:
    HAU12

    Ringkesan:
    Unit tampilan CIU minangka unit antarmuka pelanggan sing digunakake bebarengan karo meter prabayar kanggo ngawasi energi lan ngisi kredit.Nggunakake magepokan karo meter basa MCU, bisa digunakake dening pelanggan kanggo takon informasi konsumsi listrik lan informasi fault meter.Yen jumlah meter sing isih ana ora cukup, kode TOKEN bisa diisi ulang kanthi sukses liwat keyboard.Uga nduweni fitur kaya weker karo buzzer lan indikator LED.