Insulator

  • Pin Type Porcelain Insulator ANSI 56-3

    Isolator Porselen Tipe Pin ANSI 56-3

    Tipe:
    ANSI 56-3

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 56-3 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.
    Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake sirkuit cendhak, voltase operasi maksimal lan voltase luwih.

  • Pin Type Porcelain Insulator ANSI 56-2

    Isolator Porselen Tipe Pin ANSI 56-2

    Jinis:
    ANSI 56-2

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 56-2 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.
    Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake sirkuit cendhak, voltase operasi maksimal lan voltase luwih.

  • Suspension Type Porcelain Insulator

    Isolator Porselen Tipe Suspensi

    Jinis:
    ANSI 52-3

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 52-3 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • Suspension type Polymeric Insulator

    Tipe Suspensi Polymeric Insulator

    Tipe:
    13,8 kV / 22,9 kV

    Ringkesan:
    Insulator Polimer jinis suspensi digawe saka bahan sing paling dhuwur.Inti digawe saka fiberglass karo Fiberglass Round Rod jinis ECR lan bahan insulating omah lan gudang saka karet silikon konsistensi dhuwur.
    Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo dipasang minangka penyangga kanggo garis nduwur sirah, cocok kanggo nahan tekanan saka bobot lan kekuatan konduktor lan aksesoris metalik sing nahan konduktor, kanggo nahan aksi angin lan unsur-unsur kasebut. nyokong.Padha tahan tekanan termal, dinamis lan listrik saka kemungkinan sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • PIN type Polymeric Insulator

    Tipe PIN Isolator Polimer

    Tipe:
    13,8 kV / 22,9 kV

    Ringkesan:
    Insulator Polimer jinis pin digawe saka bahan kualitas paling dhuwur.Inti digawe saka fiberglass karo Fiberglass Round Rod jinis ECR lan bahan insulating omah lan gudang saka karet silikon konsistensi dhuwur.
    Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo dipasang minangka penyangga kanggo garis nduwur sirah, cocok kanggo nahan tekanan saka bobot lan kekuatan konduktor lan aksesoris metalik sing nahan konduktor, kanggo nahan aksi angin lan unsur-unsur kasebut. nyokong.Padha tahan tekanan termal, dinamis lan listrik saka kemungkinan sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.