Switchgear cerdas

  • Storage and Control Composition Intelligent Switchgear

    Panyimpenan lan Kontrol Komposisi Intelligent Switchgear

    Panggunaan Produk ZZGC-HY switchgear cerdas yaiku produk switchgear kanthi panyimpenan meter manual lan pengambilan meter manual.Iki kalebu kabinet kontrol lan kabinet panyimpenan.Unit kontrol bisa ngatur nganti telung lemari panyimpenan.Kabinet panyimpenan siji bisa nyimpen nganti 72 meter fase siji utawa 40 meter telung fase.Siji kabinèt kontrol bisa dilengkapi karo telung lemari panyimpenan paling, kang bisa nyimpen 216 siji-phase meter utawa 120 telung-phase meter paling.Saben panggonan panyimpenan ...