Transformator Tegangan Rendah

  • Low Voltage Transformer

    Transformator Tegangan Rendah

    Ringkesan Trafo seri iki digawe saka bahan resin thermosetting.Nduwe sifat listrik sing apik, sifat mekanik lan sifat tahan api kanthi permukaan sing lancar, warna seragam.Cocog kanggo pangukuran saiki lan energi lan (utawa) proteksi relay ing saluran listrik kanthi kahanan frekuensi 50Hz lan voltase dirating ing ngisor lan kalebu 0.66kV.Kanggo nggawe instalasi gampang, produk duwe rong jinis struktur: jinis langsung lan jinis bus bar.