Kabar

Duta Besar Luar Biasa lan Berkuasa Penuh Republik Uzbekistan ing Republik Rakyat China ngunjungi Holley

Wingi, SAIDOV-Duta Besar Luar Biasa lan Penuh Kuasa Republik Uzbekistan ing Republik Rakyat China, UBAYDULLAEV lan SHAMSIEV - Penasihat Kedutaan Besar Republik Uzbekistan ing Republik Rakyat Uzbekistan, SIROJOV-Sekretaris Kedutaan Besar Republik Indonesia Uzbekistan ing Republik Rakyat China, dheweke teka ing Holley lan ngobrol kanthi ramah lan ramah karo ketua kita.Holley ngluwihi sambutan hangat.
Ing companied karo ketua lan liyane saka Holley Technology Ltd., delegasi dibukak bale pameran Holley, rinci njaluk ngerti sajarah Holley, kahanan industri lan planning strategis mangsa, lan ngandika pamaréntah Uzbekistan bakal tansah ndhukung kerjasama karo perusahaan kita. , lan ningkatake kerjasama menyang tingkat sing luwih dhuwur.

IMG_4433
IMG_4561

Fig.1 ngunjungi bale pameran Holley
Sawise kunjungan kasebut, loro-lorone ngobrol babagan proyek Uzbekistan.Pak Wang, Ketua Holley Group ngaturake sambutan marang Duta Besar lan delegasi.Dheweke mriksa sejarah komunikasi sing ramah antarane China lan Uzbekistan, lan ngenalake tata letak lan prestasi operasi Holley ing luar negeri ing industri lan taman industri ing jaban rangkah.Pak Wang ngandika: Holley wis nandur modhal lan mbangun telung pabrik ing Uzbekistan.Sawise pirang-pirang taun operasi, Holley wis diintegrasi kanthi jero menyang budaya lan masyarakat Uzbekistan.Kita uga ngarep-arep bisa nambah investasi lan pembangunan ing Uzbekistan kanthi dhukungan saka pamrentah Uzbekistan.Ora mung industri Holley bisa mlebu ing Uzbekistan, nanging uga bisa nyopir luwih akeh perusahaan China kanggo nggawe investasi ing Uzbekistan bebarengan.
Duta Besar kanthi ringkes ngenalake sejarah pangembangan Uzbekistan lan prestasi ijol-ijolan ekonomi lan perdagangan karo China.Dheweke uga ujar manawa wiwit Jalan Sutra kuna, wong-wong China lan Uzbekistan wis urip rukun nganti pirang-pirang generasi.Ing panuntun dhumateng inisiatif "Sabuk lan Dalan", kerjasama ekonomi lan perdagangan antarane China lan Uzbekistan wis berkembang kanthi cepet.Uzbekistan ngakoni banget perusahaan Tionghoa lan ngarepake luwih akeh kesempatan investasi lan pangembangan perusahaan Tionghoa ing Uzbekistan.

IMG_4504
sIMG_4508

Wektu kirim: Mar-20-2021