Kabar

Pameran energi Holley dirawuhi ing rong taun kepungkur

Ing rong taun kepungkur, Holley wis melu akeh pameran internasional penting.Liwat macem-macem forum, seminar industri, teknologi lan peluncuran produk lan kegiatan liyane sing dianakake sajrone pameran kasebut, kita bisa entuk tren pangembangan paling anyar ing industri, melu ijol-ijolan teknis, lan nangkep tren industri.

Minggu Utilitas Asia

Asian Utility Week minangka pameran profesional kanggo layanan lan fasilitas umum ing Asia, kalebu kothak cerdas, meter cerdas, transmisi lan distribusi, energi anyar, rumah tangga cerdas, panyimpenan energi, lan lapangan liyane.Iki minangka pameran paling gedhe ing Asia Tenggara sing ngemot kothak cerdas lan meter cerdas.Kajaba iku, kalebu Asia Lor, Asia Tenggara, Asia Kidul, Eropa Lor lan sawetara negara ing Afrika.

International Exhibition

Minggu Utilitas Afrika & POWERGEN Afrika

Asian Utility Week minangka pameran profesional kanggo layanan lan fasilitas umum ing Asia, kalebu kothak cerdas, meter cerdas, transmisi lan distribusi, energi anyar, rumah tangga cerdas, panyimpenan energi, lan lapangan liyane.Iki minangka pameran paling gedhe ing Asia Tenggara sing ngemot kothak cerdas lan meter cerdas.Kajaba iku, kalebu Asia Lor, Asia Tenggara, Asia Kidul, Eropa Lor lan sawetara negara ing Afrika.

The African Utility Week & POWERGEN Africa (1)
The African Utility Week & POWERGEN Africa (2)

Listrik Timur Tengah (MEE)

Listrik Timur Tengah (MEE) minangka pameran tenaga profesional lan energi sing paling berpengaruh ing Timur Tengah lan malah ing saindenging jagad, sing dianggep minangka salah sawijining limang acara industri utama ing donya.Pameran kasebut nduweni tujuan kanggo dadi platform perdagangan profesional paling gedhe lan paling apik ing bidang listrik, lampu, energi anyar lan energi nuklir, narik ewonan kesempatan perdagangan ing saindenging jagad.Iki bakal mimpin macem-macem jinis perusahaan, kayata produsen produk, pemasok solusi, klompok internasional gedhe lan perusahaan impor lan ekspor supaya luwih apik ing bisnis ing Timur Tengah lan malah ing jagad iki.

The Middle East Electricity (MEE) (1)
The Middle East Electricity (MEE) (3)
The Middle East Electricity (MEE) (2)

E-Donya Energi lan Banyu

Energi & banyu E-donya minangka papan ing ngendi industri energi Eropa gabung.Minangka platform informasi kanggo sektor energi, E-world ngumpulake para pembuat keputusan internasional ing Essen saben taun.Luwih saka seperlima perusahaan pameran adhedhasar ing luar negeri.

E-World-Energy-and-Water
E-World Energy and Water (2)
E-World Energy and Water (1)
E-World Energy and Water (3)

Wektu kirim: Jan-10-2020