Warta industri

Warta industri

  • Know more about Switchgear and Switchboard Equipment

    Ngerti liyane babagan Switchgear lan Switchboard Equipment

    Pasar peralatan switchgear lan switchboard global bakal tuwuh dadi 174.49 milyar ing taun 2022, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 12.2%.Peningkatan kasebut utamane amarga perusahaan jadwal maneh operasi lan kena pengaruh saka COVID-19, sing sadurunge ...
    Waca liyane
  • Smart Meters Market 2022 Key Players, End Users, Demand and Consumption by 2032

    Pasar Meter Smart 2022 Pemain Utama, Pangguna Akhir, Panjaluk lan Konsumsi nganti 2032

    Sacara global, akeh negara ngadhepi tantangan kanggo nyukupi panjaluk energi sing saya tambah akeh. Akibate, utilitas golek cara sing inovatif lan efisien kanggo ngatur generasi, transmisi lan distribusi energi global. Pasar meter cerdas global kalebu ...
    Waca liyane
  • Know More About CMMI – Benefits of Capability Maturity Model Integration (CMMI)

    Sinau luwih lengkap babagan CMMI - Keuntungan saka Integrasi Model Kematangan Kapabilitas (CMMI)

    "Keamanan jaringan minangka tantangan tata kelola perusahaan utama saiki, udakara 87% eksekutif senior lan anggota dewan ora percaya karo kemampuan keamanan jaringan perusahaan.Akeh Kepala Petugas Keamanan Informasi lan Kantor Layanan Komputasi fokus ...
    Waca liyane
  • The Global Utility Communications Market Prediction Sharing

    Nuduhake Prediksi Pasar Komunikasi Utilitas Global

    Wutah Ukuran Pasar Komunikasi Utilitas didorong kanthi nambah panjaluk jaringan komunikasi pribadi amarga modifikasi ing proses tagihan, nambah panggunaan jaringan cerdas lan piranti seluler, macem-macem inisiatif nyopir lan teknologi ...
    Waca liyane
  • Energy management system solution

    Solusi sistem manajemen energi

    Solusi sistem Manajemen Energi bisa ngukur lan nampilake paramèter listrik kayata voltase, arus, daya, lan energi listrik, lan ndhukung komunikasi RS485 lan output pulsa energi listrik.Holley Technology Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake ...
    Waca liyane
  • Smart Water Meter Market Overview

    Smart Water Meter Market Ringkesan

    Sistem pangukuran banyu sing cerdas minangka platform sing ditingkatake teknologi sing ngidini utilitas ngumpulake data konsumsi banyu kanthi otomatis, nambah efisiensi, ngilangi maca meter manual, lan nyuda biaya. Kajaba iku, sistem meter banyu cerdas nggunakake wi...
    Waca liyane
  • Smart Meters-Something You Need to Know

    Smart Meter-Soko Sampeyan Kudu Ngerti

    Kita nemokake manawa adopsi meter cerdas sing nyebar ing properti omah lan komersial ing saindenging negara rada licik. Ana sawetara masalah keamanan ing jaman kepungkur, nanging kita ngarep-arep manawa umume perusahaan energi wis ngrampungake masalah kasebut. Nanging ...
    Waca liyane
  • The Top Five Achievements Achieved in 2021 for Smart Meter Market in the World

    Lima Prestasi Paling Dhuwur sing Digayuh ing 2021 kanggo Pasar Smart Meter ing Donya

    Ing sawetara taun kepungkur, faktor kayata kekurangan dana, resistensi konsumen, lan perusahaan utilitas sing ora gelem nggunakake teknologi meter cerdas wis mbatesi wutah pasar.
    Waca liyane
  • The Building Parts of Advanced Smart Meter Infrastructure

    Bagean Bangunan Infrastruktur Smart Meter Lanjut

    Panaliten anyar babagan profesional manajemen energi nuduhake manawa ora preduli saka setelan pasar utawa status peraturan, kabeh perusahaan utilitas saiki nyinaoni kasus bisnis kanggo nggunakake meter cerdas modern kanggo modernisasi jaringan listrik voltase rendah lan integ...
    Waca liyane
  • The Forecast Market Situation for the Circuit Breaker

    Situasi Pasar Prakiraan kanggo Pemutus Sirkuit

    Miturut laporan sing bubar bubar, pasar pemutus sirkuit global samesthine bakal ngasilake $ 20.6 milyar ing taun 2026, tuwuh kanthi cepet kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 6.5% Sajrone ramalan 2019-2026.Laporan lengkap ...
    Waca liyane
  • For the Future of Smart Energy, We Must Go Beyond the Less Smart Meters

    Kanggo Masa Depan Energi Cerdas, Kita Kudu Ngluwihi Meter sing Kurang Pinter

    Yen sampeyan kudu ngrancang masa depan energi sing luwih apik kanggo omah sampeyan saiki, aku menehi saran supaya sampeyan nganggep kothak meter minangka bagean penting saka infrastruktur kasebut.Sing asring diabaikan yaiku kothak meter utawa papan switch ing ngendi sampeyan pengin ngontrol pusat penting ...
    Waca liyane
  • What can smart meter bring to you?

    Apa sing bisa ditindakake meter cerdas?

    Meter listrik ing sisih omah sampeyan bisa uga ora katon, nanging kebak teknologi.Apa sing biyen dadi piranti elektromekanis sing prasaja sing kudu diwaca manungsa dhewe saiki wis dadi simpul ing jaringan jarak jauh.Ora mung listrik sampeyan ...
    Waca liyane