Fitting Daya Liyane

  • Soft Temper Bare Copper Conductor

    Soft Temper Bare Konduktor Tembaga

    Tipe:
    16 mm2/25 mm2

    Ringkesan:
    Diprodhuksi tundhuk karo syarat NTP 370.259, NTP 370.251, NTP IEC 60228 standar.Dirancang kanggo dipasang ing sistem grounding ing Pusat Transformasi, Jalur Transmisi Daya, Jalur lan Jaringan Distribusi Utama, Jaringan Distribusi Sekunder lan Gardu Distribusi.Dheweke bisa nahan kahanan cuaca sing ora becik kanthi anane angin segara lan unsur kimia ing wilayah industri, kena ing kahanan panas lan adhem sing ekstrem.

  • Medium Voltage Copper Cable

    Kabel Tembaga Tegangan Sedheng

    Type:
    N2XSY (KUANG TUNGGAL)

    Ringkesan:
    Diprodhuksi miturut standar NTP IEC 60502-2, NTP IEC 60228. Dirancang kanggo dipasang ing jaringan distribusi voltase medium, ing njaba ruangan lan ngalami kahanan lingkungan sing ala kayata polusi dening unsur kimia ing wilayah industri lan ana angin segara, uga kahanan panas lan kadhemen nemen.

  • Self-Supporting Aluminum Cable

    Kabel Aluminium Self-Ndhukung

    Tipe:
    Caai (Aluminium Alloy Insulated Neutral)

    Ringkesan:
    Dirancang kanggo dipasang ing jaringan distribusi overhead kutha lan deso.Polyethylene XLPE sing disambung silang ngidini kapasitas saiki lan resistensi insulasi sing luwih apik.Kabel Aluminium Self-supporting Tipe CAAI (Aluminium Alloy Insulated Neutral) kanthi voltase dirating Uo/U=0.6/1kV diprodhuksi miturut Standar NTP370.254 / NTP IEC60228 / NTP370.258, IEC 60104.

  • Corrosion Resistance Aluminum Alloy Conductor

    Konduktor Aluminium Alloy Tahan Korosi

    Type:
    AAAC

    Ringkesan:
    Kasedhiya saka sawetara lapisan kabel aluminium.Migunani kanggo wilayah pesisir lan industri polusi dhuwur amarga resistensi kanggo korosi.Digunakake ing garis nduwur sirah.Dheweke duwe resistensi korosi sing apik, bobote luwih murah dibandhingake karo kabel tembaga, umur dawa lan pangopènan sing kurang.

  • Silver Electrolytic Copper Expulsion Fuse

    Perak Elektrolit Tembaga Expulsion Fuse

    Tipe:
    27kV/100A, 38kV/100A, 27kV/200A

    Ringkesan:
    Digunakake ing garis distribusi daya listrik nduwur sirah kanggo nyedhiyani pangayoman overcurrent lan indikasi katon nalika ana fault.Nyukupi syarat ANSI / IEEE C37.40/41/42 lan IEC60282-2:2008.Potongan sekring expulsion sing ditawakake disiapake kanggo dipasang ing kutub jaringan voltase medium sistem distribusi listrik.Dheweke disiapake kanggo rezim panggunaan sing terus-terusan, tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak lan voltase, uga kanthi efektif nyuda arus hubung singkat, saka arus leleh minimal nganti maksimal sing bisa uga katon paling awon. kasus ing kondisi tartamtu

  • Pin Type Porcelain Insulator ANSI 56-3

    Isolator Porselen Tipe Pin ANSI 56-3

    Tipe:
    ANSI 56-3

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 56-3 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.
    Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • Pin Type Porcelain Insulator ANSI 56-2

    Isolator Porselen Tipe Pin ANSI 56-2

    Jinis:
    ANSI 56-2

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 56-2 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.
    Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • Suspension Type Porcelain Insulator

    Isolator Porselen Tipe Suspensi

    Jinis:
    ANSI 52-3

    Ringkesan:
    ANSI Kelas 52-3 Insulator porselen digunakake ing garis distribusi voltase medium lan gardu distribusi nduwur sirah.Iki dirancang kanggo tahan kahanan lingkungan sing ala kayata angin segara lan unsur kimia sing ana ing wilayah industri.Dheweke uga tahan tekanan termal, dinamis lan listrik sing disebabake dening sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • Suspension type Polymeric Insulator

    Tipe Suspensi Polymeric Insulator

    Tipe:
    13,8 kV / 22,9 kV

    Ringkesan:
    Insulator Polimer jinis suspensi digawe saka bahan sing paling dhuwur.Inti digawe saka fiberglass karo Fiberglass Round Rod jinis ECR lan bahan insulating omah lan gudang saka karet silikon konsistensi dhuwur.
    Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo dipasang minangka penyangga kanggo garis nduwur sirah, cocok kanggo nahan tekanan saka bobot lan kekuatan konduktor lan aksesoris metalik sing nahan konduktor, kanggo nahan aksi angin lan unsur-unsur kasebut. nyokong.Padha tahan tekanan termal, dinamis lan listrik saka kemungkinan sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.

  • PIN type Polymeric Insulator

    Tipe PIN Isolator Polimer

    Tipe:
    13,8 kV / 22,9 kV

    Ringkesan:
    Insulator Polimer jinis pin digawe saka bahan kualitas paling dhuwur.Inti digawe saka fiberglass karo Fiberglass Round Rod jinis ECR lan bahan insulating omah lan gudang saka karet silikon konsistensi dhuwur.
    Iki dirancang lan diprodhuksi kanggo dipasang minangka penyangga kanggo garis nduwur sirah, cocok kanggo nahan tekanan saka bobot lan kekuatan konduktor lan aksesoris metalik sing nahan konduktor, kanggo nahan aksi angin lan unsur-unsur kasebut. nyokong.Padha tahan tekanan termal, dinamis lan listrik saka kemungkinan sirkuit cendhak, voltase operasi maksimum lan voltase liwat.