Meter Gas Perumahan Kab

  • GS- Diaphragm Gas Meter

    GS- Diaphragm Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan> Umur dawa> 10 taun.> Anti-tamper bukti.> Tes kebocoran pitung langkah.> Penggerak magnetik utawa mekanik...
  • GA Aluminum Case Diaphragm Gas Meter

    GA Aluminium Case Diaphragm Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) MATERIALS > Omah digawe liwat die-casting saka ADC12 aluminium gang.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan> Umur dawa> 10 taun.> Anti-tamper bukti.> Kompatibilitas AMR/AMI.> Tes kebocoran pitung langkah.>...
  • GA Compact Aluminum Case Gas Meter

    GA Compact Aluminium Case Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting kanthi nggunakake kualitas dhuwur ADC12 aluminium gang.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan> Umur dawa> 10 taun.> Anti-tamper bukti.> Rega sing kompetitif.> Tes Tekanan...
  • GS Compact Steel Case Gas Meter

    GS Compact Steel Case Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359(2017),OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan> Umur dawa> 10 taun.> Anti-tamper bukti.> Rega sing kompetitif.> Kompatibilitas AMR/AMI.> Pres...
  • PG-MBUS Remote Gas Meter

    PG-MBUS Remote Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.KELEBIHAN > Anti-tamper proof.> Fungsi weker.> Fungsi interferensi anti-magnetik.> Waca data otomatis.&g...
  • WG-L LoRaWAN Wireless Smart Gas Meter

    WG-L LoRaWAN Wireless Smart Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.KELEBIHAN > Anti-tamper proof.> Fungsi weker.> Fungsi interferensi anti-magnetik.> Pelaporan data otomatis (...
  • WG-N NB-IoT Wireless Smart Gas Meter

    WG-N NB-IoT Wireless Smart Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.KELEBIHAN > Anti-tamper proof.> Fungsi weker.> Fungsi interferensi anti-magnetik.> Pelaporan data otomatis (...
  • ZGS-NFC Card Steel Case Diaphragm Gas Meter

    ZGS-NFC Card Steel Case Diaphragm Gas Meter

    STANDAR > Patuhi standar internasional EN1359, OIML R137 lan MID2014/32/EU.> Disetujui dening ATEX II 2G Ex ib IIA T3 Gb (Ta = -20 ℃ kanggo +60 ℃) BAHAN > Omah digawe liwat die-casting saka baja kualitas dhuwur.> Diafragma digawe saka karet sintetik kanthi umur dawa lan tahan suhu.> Valve lan klep jog digawe saka resin sintetik PF majeng.Kaluwihan > Watesan Isi Ulang.(Opsional) > Nganggo chip Jam Wektu Nyata (RTC) sing kapisah ing meter kanggo mesthekake akurasi...