Unit Utama Ring

  • HYW-12 Series Ring Cage

    HYW-12 Series Ring Cage

    Product Dianggo HYW-12 seri ring kandhang punika kompak lan expandable logam switchgear terlampir, kang nggunakake FLN-12 SF6 mbukak ngalih minangka ngalih utama lan kabèh kabinèt punika online terisolasi, cocok kanggo automation distribusi.HYW-12 nduweni kaluwihan saka struktur prasaja, operasi fleksibel, interlocking dipercaya, instalasi trep, lan sapiturute lingkungan nggunakake Normal Altitude: 1000m Suhu sekitar: suhu maksimum: +40 ℃;suhu minimal: -35 ℃ Kelembapan sekitar: nilai rata-rata saben dina ...
  • HYW-12 First And Second Ring Cage

    HYW-12 Kandhang Dering Kapisan Lan Kapindho

    Panggunaan Produk Miturut syarat State Grid Corporation "Desain Khas Distribusi Peralatan Utama lan Sekunder Lengkap", kasusun saka unit loop-in lan loop-out, unit feeder, unit busbar equipment (PT) lan unit DTU terpusat, lan terintegrasi. karo sensor saiki elektronik lan terminal koleksi mundhut line.Unit DTU nyadari fungsi kayata telung suhu, pangukuran kabel, short-circuit / penanganan fault lemah, komunikasi, lan ...