produk

Fase Tunggal Anti-tamper Meter

Tipe:
DDS28-D16

Ringkesan:
DDS28-D16 fase tunggal anti-tamper meter yaiku meter elektronik generasi anyar, sing dirancang kanggo ngukur konsumsi energi ing layanan fase siji, metering wektu panggunaan kanthi aplikasi manajemen ing negara sing cocog karo IEC.Meter ngukur energi aktif ing loro arah kanthi akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, biaya sing murah.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial kanthi fungsi anti-tamper sing larang lan apik kalebu mbalikke saiki, mundhut voltase lan lulus.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
ANTI-TAMPER
ANTI-TAMPER
LOW-COST
RENDAH BIAYA
MODULAR-DESIGN
DESIGN MODULAR
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Item Paramèter
dhasar Paramèter Aktifaakurasi:Kelas 1 (IEC 62053-21)
voltase dirating:220/230/240V
Ditemtokakesawetara operasi:0.7Un~1.2Un
Rdipangansaiki:5(40)/5(60)/5(100)/10(40)/10(60)/10(100)A
Miwiti saiki:0.004Ib
Frekuensi:50/60Hz
Pulse konstan:1600 imp/kWh(bisa diatur)
Konsumsi daya sirkuit saiki≤0.3VA
Konsumsi daya sirkuit voltase≤1.5W/10VA
Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C
Suhu panyimpenansawetara:-40°C ~ +85°C
Tipe Testing IEC 62052-11 Peralatan pangukuran listrik (arus gantian) - Keperluan umum, tes lan kahanan tes - Bagean 11: Peralatan pangukuran

IEC 62053-21 Peralatan pangukuran listrik (arus bolak-balik) - Keperluan khusus - Bagean 21: Meter statis kanggo energi aktif (kelas 1 lan 2)

Komunikasi Optikpelabuhan
IEC 62056-21
Pangukuran Loro unsur
Ngimpor energi aktif

Ekspor energi aktif

Energi aktif mutlak

Seketika:Tegangan,saiki,Daya aktif,Faktor daya,Frekuensi
Tampilan LED & LCD Indikator LED:Pulsa energi aktif
LCDetampilan nergy:5+1 tampilan
LCDmode tampilan:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun,

Lampu mburi kasedhiya

 

Real Jam Wektu

Jam aakurasi:0.5s/dina (ing 23ºC)
Awanswektu aving:Konfigurasi utawa ngoper otomatis
Baterei internal (ora bisa diganti)

Urip sing dikarepakepaling ora15tauns

Acara Cacara mbalikke saiki,Vacara sag oltage,Bacara ypass

Tanggal lan wektu acara

Lumbung NVM,paling 15taun
Mekanik Instalasi:Standar BS
Proteksi kandang:IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus Meter:Polikarbonat
Ukuran (L * W * H):141mm*124mm*59mm
Bobot:Approx.0,4 kg
Wiring sambungan Cross-sectional area(60A) 4-35mm²;(100A) 450mm²
Tipe sambungan:LNNL/LLNN

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita