produk

Pengukur Smart Listrik Fase Tunggal

Tipe:
DDSD285-S16

Ringkesan:
DDSD285-S16 listrik fase tunggal smart meter dirancang kanggo jaringan cerdas.Ora mung bisa ngukur informasi konsumsi daya kanthi akurat, nanging uga ndeteksi paramèter kualitas daya ing wektu nyata.Meter cerdas Holley nggabungake teknologi komunikasi fleksibel sing ndhukung interkoneksi ing lingkungan komunikasi sing beda.Ndhukung upload data remot lan relay relay ngalih mati lan urip.Bisa nyuda biaya operasi Power Company lan nyadari manajemen sisih dikarepake;uga bisa nyadari upgrade perangkat kukuh remot lan distribusi tarif, kang trep kanggo operasi perusahaan daya lan pangopènan.Meter minangka produk omah lan komersial sing cocog.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
RELAY
relay
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Item Paramèter
dhasar Paramèter Aktifaakurasi:kelas 1(IEC 62053-21)
Reaktifaakurasi:Kelas 2(IEC 62053-23)
voltase dirating:220/230/240 V
Range operasi sing ditemtokake:0.5Un~1.2Un
Rated saiki:5(60)/5(80)/10(80)/10(100)A
Miwiti saiki:0.004Ib
Frekuensi:50/60Hz
Pulse konstan:1000imp/kWh 1000imp/kVarh (bisa diatur)
Konsumsi daya sirkuit saiki <0.3VA (Tanpa modul)
Konsumsi daya sirkuit voltase1.5W/3VA (Tanpa modul)
Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C
Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C
Tipe Testing IEC 62052-11 IEC 62053-21IEC 62053-23
Komunikasi Optikpelabuhan

RS485/P1/M-Bus/RS232

GPRS/3G/4G/NB-IoT

PLC/G3-PLC/HPLC/RF/PLC+RF/Antarmuka Ethernet/Bluetooth

IEC 62056/DLMS COSEM
Pangukuran Loro unsur
Energi aktif mutlak

Ngimpor/ Eksporenergi aktif

Ngimpor/ Eksporenergi reaktif

Ngimpor/ Eksporenergi katon

Seketika:Tegangan,Csaiki,Daya aktif,Reaktif

daya,daya ketok,Faktor daya,Tegangan lan amba saiki,

Frequency

Pengukuran garis netral drop (opsional)
Tampilan LED & LCD Indikator LED:Pulsa aktif,Pulsa reaktif,Tweker amper
LCDetampilan nergy: 6+2/7+1/5+3/8+0 (bisa diatur),standar 6 + 2

Mode tampilan:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun, Ttampilan mode iki

Manajemen Tarif 8 tarif,10 wektu saben dina,Jadwal 12 dina,12 jadwal minggu,

12 jadwal mangsa,100 preian(bisa diatur)

Real Jam Wektu Jam aakurasi:≤0,5 detik/dina (ing 23°C)
Awanswektu aving:Konfigurasi utawa ngoper otomatis
Baterei bisa diganti

Urip sing dikarepake paling ora 15taun

Acara Acara Standar,Acara Tamper,Acara Daya, lsp.

Tanggal lan wektu acara

Apaling 100 dhaptar cathetan acara(dhaftar acara Customizable)

Lumbung NVM, paling ora 15taun
Skeamanan Paket DLMS 0/suite 1/LLS
Fungsi Prepayment Opsional
Mekanik Instalasi:Standar BS/Standar DIN
Proteksi kandang:IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus Meter:Polikarbonat
Ukuran (L*W*H):220mm * 125mm * 75.5mm
Bobot:Kira-kira.1 kg
Wiring sambungan Cross-sectional area:2.5-50mm²
Tipe sambungan:LNNL/LLNN

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita