produk

Meter Keypad Prabayar Smart Fase Tunggal

Tipe:
DDSY283SR-SP16

Ringkesan:
DDSY283SR-SP16 fase tunggal smart prepayment keyboard meter nggabungake fungsi smart meter lan prepayment meter.Iku nyadari fungsi "bayar dhisik, banjur nganggo listrik".Fungsi iki minangka langkah paling efektif kanggo nyuda utang ala perusahaan listrik.Meter kasebut dilengkapi keyboard kanggo input token lan ndhukung macem-macem cara komunikasi kayata PLC / RF / GPRS.Meter kasebut ndhukung upgrade firmware remot lan distribusi tarif, sing trep kanggo operasi lan pangopènan perusahaan listrik.Iki minangka produk omah lan komersial sing cocog.


Detail Produk

Tag produk

Sorotan

MODULAR-DESIGN
DESIGN MODULAR
MODULAR DESIGN
DESIGN MODULAR
MULTIPLE COMMUNICATION
KOMUNIKASI MULTIPLE
ANTI-TAMPER
ANTI TAMPER
REMOTE  UPGRADE
UPGRADE REMOTE
TIME OF USE
WAKTU PENGGUNAAN
RELAY
relay
3x4-KEYBOARD
KEYBOARD 3x4
HIGH PROTECTION DEGREE
DEGREE pangayoman dhuwur

Spesifikasi

Item

Paramèter

dhasarParamèter Akurasi aktif: Kelas 1.0 (IEC 62053-21)
Akurasi reaktif: Kelas 2.0 (IEC 62053-23)
Dirating voltase: 220/230/240 V
Rentang operasi sing ditemtokake: 0.5Un ~ 1.2Un
Dirating saiki: 5(60)/5(80)/10(80)/10(100)A
Wiwit saiki: 0.004Ib
Frekuensi: 50/60Hz
Konstanta pulsa: 1000imp/kWh 1000imp/kVarh (bisa dikonfigurasi)
Konsumsi daya sirkuit saiki≤0.3VA (Tanpa modul)
Konsumsi daya sirkuit voltase <1.5W/3VA (Tanpa modul)
Kisaran suhu operasi:-40°C ~ +80°C
Kisaran suhu panyimpenan:-40°C ~ +85°C
Tipe Testing IEC 62052-11 IEC 62053-21 IEC 62053-23 IEC 62055-31
Komunikasi port optik

RS485/M-Bus/RS232

GPRS/3G/4G/NB-IoT

PLC/G3-PLC/HPLC/RF/PLC+RF/ Antarmuka Ethernet / Bluetooth

IEC 62056/DLMS COSEM
Pangukuran Loro unsur
Energi: kWh, kVarh, kVAh
Cepet: Tegangan, Arus, Daya Aktif, Daya Reaktif, Daya Nyoto, Faktor Daya, Tegangan lan sudut saiki, Frekuensi
Pengukuran garis netral drop (opsional)
Manajemen Tarif 8 tarif, 10 wektu saben dina, 12 dina jadwal, 12 minggu jadwal, 12 mangsa jadwal, 100 preian (configurable)
Tampilan LED & LCD

 

Indikator LED: Pulsa aktif, Tamper alarm, Sisa kredit
Tampilan energi LCD: 6+2/7+1/5+3/8+0 (bisa dikonfigurasi), standar 7+1.

Mode tampilan:Btampilan utton,Atampilan otomatis,Ptampilan ower-mudhun

,Ttampilan mode iki

RTC Akurasi jam: ≤0,5 detik/dina (ing 23°C)
Wektu ngirit awan: Ngalih sing bisa dikonfigurasi utawa otomatis
Baterei bisa diganti

Dikarepake urip paling sethithik 15 taun

Acara Acara Standar, Acara Tamper, Acara Daya, lsp.

Tanggal lan wektu acara

Paling ora 100 dhaptar cathetan acara (Dhaptar acara sing bisa disesuaikan)

Lumbung NVM, paling sethithik 15 taun
Keamanan DLMS suite 0/LLS
Fungsi Prepayment

Standar STS

Mode prabayar: Listrik / Mata uang

Isi ulang: CIU Keypad (3*4)/ Meter terintegrasi keypad (3*4)/Remote

Isi ulang nganggo token STS 20 digit

Bebaya kredit: Ndhukung telung tingkat peringatan kredit.

Ambang level bisa dikonfigurasi.

Kredit darurat: konsumen bisa entuk jumlah kredit sing winates minangka silihan jangka pendek. Bisa dikonfigurasi.
Mode ramah: Digunakake ing kahanan sing ora trep kanggo entuk kredit sing dibutuhake. Mode bisa dikonfigurasi.

Contone, ing wayah wengi utawa ing kasus konsumen tuwa sing ringkih

Mekanik Instalasi: BS Standard/DIN Standar
Proteksi kurungan: IP54
Dhukungan instalasi segel
Kasus meter: Polikarbonat
Ukuran (L * W * H): 220mm * 125mm * 75.5mm
Bobot: Approx.1,0kg
 

Wiring sambungan Area cross-sectional: 2.5-50mm²

  Tipe sambungan: LNNL/LLNN

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita