Pengukur Listrik Smart Kab

  • Single Phase Electricity Smart Meter

    Pengukur Smart Listrik Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSD285-S16

    Ringkesan:
    DDSD285-S16 listrik fase tunggal smart meter dirancang kanggo jaringan cerdas.Ora mung bisa ngukur informasi konsumsi daya kanthi akurat, nanging uga ndeteksi paramèter kualitas daya ing wektu nyata.Meter cerdas Holley nggabungake teknologi komunikasi fleksibel sing ndhukung interkoneksi ing lingkungan komunikasi sing beda.Ndhukung upload data remot lan relay relay ngalih mati lan urip.Bisa nyuda biaya operasi Power Company lan nyadari manajemen sisih dikarepake;uga bisa nyadari upgrade perangkat kukuh remot lan distribusi tarif, kang trep kanggo operasi perusahaan daya lan pangopènan.Meter minangka produk omah lan komersial sing cocog.

  • Three Phase Electricity Smart Meter

    Telung Phase Listrik Smart Meter

    Tipe:
    DTSY545-SP36

    Ringkesan:
    DTSD545-S36 telung phase meter cerdas nganggo desain modular, lan meter kanthi tingkat akurasi sing cocog bisa dipilih miturut kahanan aplikasi sing beda.Antarane wong-wong mau, tingkat 0.2S darmabakti kanggo pangukuran stasiun daya, pangukuran gateway gardu, feeder lan pangukuran wates.Nyedhiyakake data energi listrik sing akurat kanggo transaksi daya, manajemen akun lintas wilayah, lan pangukuran listrik regional.Meter cerdas nggabungake teknologi komunikasi sing fleksibel, ndhukung interkoneksi, lan bisa disambungake menyang konsentrator liwat PLC, RF, utawa langsung nggunakake GPRS miturut kabutuhan pelanggan.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.