Smart Prepayment Meter

  • DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter with Bottom Wiring

    DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter karo Ngisor Wiring

    Tipe:
    DDSY283SR-SP46

    Ringkesan:
    DDSY283SR-SP46 minangka generasi anyar saka fase tunggal rong kabel, multi-fungsi, pamisah-jinis, dual-circuit metering meter energi prabayar.Iku kanthi tundhuk karo standar STS.Bisa ngrampungake proses bisnis prabayar lan nyuda kerugian utang perusahaan listrik.Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik, lan unit tampilan CIU, sing trep kanggo pangguna.Perusahaan tenaga bisa milih media komunikasi sing beda kanggo komunikasi karo konsentrator data utawa CIU miturut syarat kasebut, kayata PLC, RF lan M-Bus.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.

  • Three Phase Smart Prepayment Card Meter

    Telung Phase Smart Prepayment Card Meter

    Tipe:
    DTSY541-SP36

    Ringkesan:
    DTSY541-SP36 telung phase kertu prabayar pinter meter punika generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.

  • Three Phase Smart Prepayment Keypad Meter

    Telung Phase Smart Prepayment Keypad Meter

    Tipe:
    DTSY541SR-SP36

    Ringkesan:
    DTSY541SR-SP36 telung phase meter keyboard prepayment pinter iku generasi anyar saka meter energi pinter, karo kinerja stabil, fungsi sugih, kemampuan anti-gangguan kuwat, lan desain ati-ati ing syarat-syarat operasi trep lan keamanan data.Iki nganggo struktur lan cangkang sing ditutup kanthi lengkap, sing bisa nyukupi asor lan lingkungan panas sing dhuwur lan sithik.Meter ndhukung macem-macem cara komunikasi kanggo nyambung menyang concentrator, kayata PLC / RF, utawa langsung nggunakake GPRS.Ing wektu sing padha, meter kasebut dilengkapi keyboard kanggo input token, sing uga bisa digunakake karo CIU.Iki minangka produk sing cocog kanggo panggunaan komersial, industri lan omah.

  • DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter

    DIN Rail Single Phase Split Prepayment Energy Meter

    Tipe:
    DDSY283SR-SP45

    Ringkesan:
    DDSY283SR-SP45 minangka generasi anyar saka meter watt-jam prabayar fase tunggal, sing tundhuk karo standar STS.Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik.Lan karo unit tampilan CIU, kang trep kanggo pangguna kanggo operate.Meter kasebut bisa milih media komunikasi sing beda kanggo komunikasi karo CIU miturut syarat perusahaan listrik, kayata PLC, RF lan M-Bus.Cocog kanggo pangguna omah lan komersial.

  • BS Single Phase Prepayment Keypad Meter

    BS Single Phase Prepayment Keypad Meter

    Tipe:
    DDSY283-P12

    Ringkesan:
    DDSY283-P12 minangka meter prabayar fase tunggal multi-fungsi, sing nduweni fitur anti-tamper sing apik kaya deteksi tutup terminal kanggo mbantu proteksi penghasilan.Bisa dimanfaatake kanggo prabayar (matuhi standar STS) lan aplikasi pambayaran kirim (bisa dipilih dening perusahaan sarana). Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur, konsumsi daya sing sithik.Cocog kanggo pangguna omah, komersial lan liya-liyane.

  • Single Phase Smart Prepayment Card Meter

    Meter Card Prepayment Smart Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSY283-SP15

    Ringkesan:
    DDSY283-SP15 minangka meter kertu prabayar pinter fase siji, sing nggabungake fungsi meter cerdas lan meter prabayar.Iku nyadari "bayar dhisik, banjur nganggo listrik".Iki minangka langkah sing paling efektif kanggo nyuda utang perusahaan tenaga listrik.Meter kasebut dilengkapi slot kertu IC, sing bisa digunakake kanggo tuku listrik liwat kertu IC.Meter kasebut nduweni akurasi dhuwur lan konsumsi daya sing sithik, dadi produk omah lan komersial sing cocog.

  • Single Phase Smart Prepayment Keypad Meter

    Meter Keypad Prabayar Smart Fase Tunggal

    Tipe:
    DDSY283SR-SP16

    Ringkesan:
    DDSY283SR-SP16 fase tunggal smart prepayment keyboard meter nggabungake fungsi smart meter lan prepayment meter.Iku nyadari fungsi "bayar dhisik, banjur nganggo listrik".Fungsi iki minangka langkah paling efektif kanggo nyuda utang ala perusahaan listrik.Meter kasebut dilengkapi keyboard kanggo input token lan ndhukung macem-macem cara komunikasi kayata PLC / RF / GPRS.Meter kasebut ndhukung upgrade firmware remot lan distribusi tarif, sing trep kanggo operasi lan pangopènan perusahaan listrik.Iki minangka produk omah lan komersial sing cocog.