Solusi Infrastruktur Metering Lanjut

Solusi Infrastruktur Metering Lanjut

Ringkesan:

Holley Advanced Metering Infrastructure (AMI) minangka solusi profesional kanthi kedewasaan lan stabilitas sing dhuwur.Iki ngidini koleksi lan distribusi informasi menyang pelanggan, supplier, perusahaan utilitas lan panyedhiya layanan, sing ngidini pihak-pihak sing beda-beda bisa melu layanan respon panjaluk.

Komponen:

Solusi Holley AMI kasusun saka bagean kasebut:

◮ Smart Meter
◮ Konsentrator Data/Pengumpul Data
◮ HES (Head-End System)
◮ Sistem ESEP:MDM (Meter Data Management), FDM (Field Data Management), VENDING (Prepayment Management), Antarmuka pihak katelu

Sorotan:

Multiple Aplikasi
Dhuwur linuwih
Keamanan dhuwur

Lintas Platform
Integritas Dhuwur
Nyaman Operate

Akeh Basa
Otomasi Dhuwur
Nganyari pas wektune

Kapasitas gedhe
Respon Dhuwur
Rilis pas wektune

Komunikasi:
Solusi Holley AMI nggabungake macem-macem cara komunikasi, protokol komunikasi DLMS standar internasional, lan wis dileksanakake kanthi macem-macem Interkoneksi meter, digabungake karo aplikasi komputasi awan lan pangolahan data gedhe, bisa nyukupi kabutuhan akses lan manajemen peralatan sing akeh.

Lapisan Aplikasi

DLMS/HTTP/FTP

Lapisan Transport

TCP/UDP

Lapisan Jaringan

IP/ICMP

Linklayer

Cedhak Lapanganckomunikasi

Komunikasi seluler jarak adoh

Komunikasi non-seluler jarak jauh

Kawat

komunikasi

Bluetooth

RF

GPRS

W-CDMA

WIFI

PLC

M-Bus

USB

FDD-LTE

TDD-LTE

G3-PLC

LoRa

RS232

RS485

NB-IoT

eMTC

HPLC

Wi-SUN

Ethernet

Sistem Head-End (Server Utama)

Server Database
Server Aplikasi Utilitas

Server Head-End
Server Aplikasi Pelanggan

Server Proses Data
Server Exchange Data

Sistem ESEP:

Sistem kasebut minangka inti saka solusi Holley AMI.ESEP nggunakake sistem B/S lan C/S hibrida sing adhedhasar arsitektur .NET/Jawa lan grafik topologi, lan nggabungake manajemen data basis web minangka bisnis inti.Sistem ESEP yaiku ngukur, ngumpulake, lan nganalisa panggunaan energi, lan komunikasi karo piranti pangukuran, kanthi panyuwunan utawa miturut jadwal.
● sistem MDM digunakake kanggo ngumpulake data meter pinter lan panyimpenan kanggo database, liwat proses data dikarepake meter, data energi, data cepet lan data tagihan, nyedhiyani analisis data lan asil analisis line mundhut utawa laporan kanggo customer.

● Sistem prabayar minangka sistem vending fleksibel sing ndhukung saluran lan medium vending sing beda.Sistem iki mbantu sarana kanggo nggampangake rute Meter-to-Billing lan Billing-to-Cash, nambah likuiditas lan njamin investasi.

● Sistem AMI Holley bisa digabungake karo antarmuka pihak katelu (API) kayata bank utawa perusahaan tagihan kanggo nyedhiyakake layanan tambah nilai, nyedhiyakake macem-macem cara dodolan lan layanan 24 jam dina.Liwat antarmuka kanggo entuk data, nindakake ngisi ulang, kontrol relay lan manajemen data meter.