Solusi Manajemen Prepayment

Solusi manajemen prabayar

Ringkesan
Sistem Holley Prepayment digunakake kanggo ngumpulake data meter prabayar pinter lan nyimpen data menyang database memori.Liwat ngolah data panjaluk meter, data energi, data cepet lan data tagihan, menehi analisa data lan asil analisis kerugian garis utawa nglaporake para pelanggan.

Sapa sing bakal nggunakake Sistem iki?
Pelanggan Utilitas
Konsumen Komersial & Industri
Konsumen omah
Point of sale saka sarana
Sistem back office kayata Billing, GIS, Sistem SCADA

Kaluwihan produk
● Standar
STS keypad lan sistem cocog kertu
Dhukungan platform multi-database Eg ORACLE, SQL-Server, lsp.
Antarmuka interoperabilitas tundhuk karo standar multi basa

● Multifungsi
Token kredit vending lan transaksi

● Manajemen
Manajemen keamanan
Manajemen tarif, pajak lan biaya
Manajemen klien vending
Manajemen aset meter
Manajemen laporan sing ditemtokake pangguna pitakon
Dhukungan antarmuka pihak katelu

● Fleksibilitas
Dhukungan terminal multi-vending kayata ATM, CDU, Mobile, POS, E-bank, Kartu Scratch, App, lsp.
Dhukungan saluran multi-komunikasi kayata GPRS, PSTN, SMS, Ethernet, WiFi, WiMAX, lsp.

● Keamanan
Arsitektur sing bisa diukur kanthi lengkap, kanthi volume transaksi sing dhuwur
Upgrade rapi saka sistem vending standar kanggo sistem vending pembayaran pinter

● linuwih
Manajemen sistem terpadu lan peralihan pemulihan bencana sing didhukung dening kantor pusat, manajemen operasi mandiri dening kantor cabang
Ndhukung WEB load balancing lan database load balancing teknologi

● Skalabilitas
Manajemen wewenang akses multi-level
Pangguna diakses lan transaksi vending bisa dilacak
Analisis kasus abnormal, analisis data tagihan, lsp.
Lapisan Soket Aman (SSL)

Alur Kerja Khas
1.Pelanggan menyang titik Advertisement saka listrik
2.Komunikasi antarane titik sale lan sistem prabayar
3. Dodolan listrik kanggo tuku tagihan listrik marang pelanggan
4. TOKEN input meter kanggo customer miturut tagihan tuku
5.Meter nampa TOKEN, ngisi ulang sukses

Prepayment Solution

Prepayment Meter